Selena Gomez a lansat o nouă piesă intitulată „Lose You to Love Me”, iar fanii au început imediat să speculeze că aceasta i-ar fi dedicată fostului său iubit, Justin Bieber.

Versuri precum „In two months you replaced us/ Like it was easy”( trad. rom. : În două luni ne-ai înlocuit/ De parca a fost ușor) au atras atenția admiratorilor ei, în special datorită circumstanțelor în care ea și Justin și-au încheiat relația.

După doar 3 luni de la despărțire, Justin și-a făcut publică relația cu Haley, care în prezent este și soția lui. Cei doi au sărbătorit recent un an de la căsătorie și au celebrat acest eveniment printr-o nuntă tradițională.

Cu toate că aceste afirmații pot fi doar simple păreri, și Haley a fost criticată de fanii din mediul online. Imediat ce Selena și-a lansat melodia, ea a postat un screenshot cu melodia „I’ll kill you”, interpretată de Summer Walker.

Astfel, urmăritorii lor au acuzat-o pe Haley că melodia ar fi fost un răspuns pentru Selena, în special datorită momentului în care a ales să facă postarea și mai ales din cauza mesajului piesei.