Binecunoscuta Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling au divorțat chiar înainte de Crăciun. La doar câteva zile de la nuntă au apărut şi scandalurile. Situaţia a scăpat de sub control, iar un divorţ a fost inevitabil. Bianca Rus şi-a acuzat soţul că a bătut-o. Acum, aceasta este singură, în urma hotărârii de divorţ aprobată de magistraţi.

Reclamă

„Admite în parte acţiunea. Admite cererea reconvențională. Desface căsătoria încheiată între părţi la data de …, înregistrată sub nr. … în registrul de stare civilă al Consiliului Local Sector 4 București, din culpa exclusivă a reclamantului-pârâtului. Dispune revenirea soției la numele purtat anterior căsătoriei, acela de «Rus». Obligă reclamantul-pârât la plata către pârâta-reclamantă a sumei de 3.100 lei cu titlu de cheltuieli de judecată”, au stabilit magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 București.

Bianca Rus a susținut că Giani ar fi bătut-o și că se teme pentru viața ei. Aceasta a cerut şi un ordin de restricţie.

Reclamă

„Totodată, reclamanta a precizat că a fost operată la stomac și pârâtul știa că, prin aplicarea loviturilor în această zonă a corpului, îi provoacă dureri foarte puternice, motiv pentru care, din cauză că a început să vomite foarte des, medicul i-a prescris un tratament pentru calmarea durerilor. Arată aceasta că, la data de 06.12.2018 s-a prezentat la INML pentru constatarea leziunilor suferite, urmând ca certificatul medico-legal să fie emis pe data de 24.12.2018.

De asemenea, reclamanta a învederat instanței faptul că pârâtul a amenințat-o cu publicarea în ziar a unei fotografii compromițătoare, în care aceasta apare într-o postură intimă, cu scopul de a o denigra public.

Arată reclamanta că pârâtul este o persoană foarte violentă, fiind sancționat deseori de organele de poliție, iar în ceea ce privește actele de agresiune exercitate asupra acesteia, arată că la data de 04.08.2018 a depus la Secția 8 de Poliție o plângere penală împotriva acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe, iar la data de 21.11.2018 a formulat o nouă plângere împotriva pârâtului pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe și furt între rude, având în vedere că, la finalul lunii octombrie, acesta i-a sustras bijuteriile personale”, se arată în actele depuse la dosar.