Bianca Rus s-a făcut cunoscută publicului cu mulți ani în urmă, atunci când și-a început cariera muzicală. Pentru o perioadă destul de lungă, ea a fost în atenția tabloidelor datorită scandalurilor în care a fost implicată și aparițiilor sale în televiziune. Acum, ea este mai pregătită ca niciodată să se relanseze și să-și uimească fanii.

Vedeta are în prezent 30 de ani, iar viața ei s-a schimbat în totalitate. În tot acest timp, ea s-a concentrat pe aspectul său exterior și a depus eforturi semnificative pentru a slăbi. Pentru cei care nu își amintesc, Bianca obișnuia să cântărească peste 120 de kilograme.

Reclamă

Anii au trecut, iar Bianca Rus s-a hotărât să facă o schimbare. Acum cântărește cu 70 de kilograme mai puțin și este de nerecunoscut. Deoarece își dorește să revină în lumea televiziunii, ea urmează să participe în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”de la Kanal D.

La 50 de kilograme, câtăreața a declarat:

„Cred într-un regim de viaţă sănătos şi sport. Am 3 mese pe zi, mănânc orice, dar foarte puţin”

Este de necrezut cât de mult se poate schimba cineva dacă își dorește cu adevărat. Bianca era cunoscută în trecut pentru tentativele sale de a slăbi nereușite, însă se pare că este foarte perseverentă și știe ce vrea în viață. Într-un final, chiar dacă s-a întâmplat după mai mulți ani, visul său de a arăta ca un model s-a îndeplinit.