Leșini de râs! Iată cum a reacționat Viorel Stegaru, atunci când a aflat că va deveni tată pentru a doua oară

Vulpița și Viorel au fost una dintre cele mai de neuitat apariții din televiziunea românească. Cei doi soți au fost protagonișitii unei adevărate telenovele la Acces Direct. Împăcări și despărțiri, neîncredere și îndoială a existat în relație celor doi. Un moment de-a dreptul culminant a fost cel în care s-a pus la îndoială paternitatea lui Viorel. 

Deși Veronica Stegaru s-a prezentat în cadrul emisiunii ca fiind un caz social, mai apoi s-a aflat că totul a fost o minciuni. Totuși, atât ea cât și soțul ei au continuat să apară în continuare la televizor. Sunt părinții a doi copii sănătoși, al doilea venind pe lume la scurt timp după ce părinții lui s-au retras din lumina reflectoarelor.

Leșini de râs! Ce a răspuns Viorel, atunci când a fost întrebat dacă este tatăl fetiței

O serie de amantâlcuri și trădări au fost făcute publice pentru cei de acasă. Se pare că relația dintre cei doi soți a fost una extrem de controversată încă de la bun început.

social media

La un moment dat, a existat o scenă în care Viorel Stegaru s-a îndoit de faptul că el este tatăl fiicei sale. În acest caz, singura variantă a fost un test ADN. Întrebat de reporter dacă simte că fetița ar fi a sa, răspunsul acestuia a depășit orice imaginație.

Internauții s-au amuzat copios mai ales acum, după ce întreaga scenă a devenit virală.

,,Reporter: Cum te simți, Viorel? 

Viorel Stegaru: Potrivit

Reporter: Ai emoții? 

Viorel Stegaru: Da

Reporter: În momentul de față ce simți, ești sau nu tatăl fetiței? 

Viorel Stegaru: Să zicem că da, să sperăm că nu

Reporter: Să speri că da, voiai să spui

Viorel Stegaru: Da, sper că da, sper că nu. Nu știu 

Reporter: Nu știi ce să crezi 

Viorel Stegaru: Nu”, a fost dialogul dintre soțul Vulpiței și reporterul emisiunii.

@diana.blogger #tiktok #chisinaumoldova #fyp #bucurestiromania🇷🇴 #viral #foryoupage #dianablogger #romania ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!