Escrocii fac bani din orice chiar și din conspirații. Pe fondul isteriei legate de influența nocivă a radiațiilor cu 5G au fost tot felul de controverse. Mai nou a devenit și o sursă de a obține bani. Oamenii se tem de-a nu fi infectați prin intermediul radiațiilor 5 G.

Reclamă

De curând au apărut pe piața așa-numitele stick-uri anti 5 G. Nu există stick-uri anti 5G. Oricum cea mai stranie metodă de-a face bani vine din America. Unde un bărbat a inventat o așa-zisă cremă anti 5G. Promitea ca ungerea trupului cu substanța miraculoasă să te protejeze complet împotriva radiațiile antenelor 5G dar și de orice virus. Escrocii au găsit o altă metodă inedită de a face rost de bani.

Reclamă

Mulți oameni au crezut cele spus de inventatorul ilustru. Astfel că a reușit să facă o mică avere pe baza naivității celor disperați de-a se ține la adăpost. Afaceristul de ocazie a fost în cele din urmă prins de poliție și arestat.

Nu există stick-uri anti 5G

Pentru a reuși să iasă din criza provocată de lunile atipice ale acestui an mulți au recurs la metode din cele mai ingenioase. O firmă a început să vândă „stick-uri anti 5g”. Un astfel de stick putea fi achiziționat cu suma de 283 de lire sterline sau 315 euro.

Experții au spus că era vorba doar de un stick cu o capacitate de 128 de megabiți. La care mai era atașat și un led, cu un mic circuit caracteristic oricărui stick de pe piață. Potrivit cu publicația BBC fondatorii firmei BioShield Distribution, Anna Grochowalska și Valerio Laghezza ar mai fi implicați într-o altă afacere de acest tip. Au reușit să descopere un alt dispozitiv, medical de data aceasta, prin care ar garanta faptul că se poate obține o siluetă de invidiat.

Au dat spre comercializare un supliment alimentar numit Klotho Formula.Cât despre sistemul de funcționare al stick-ului miraculos firma nu vrea să ofere informații publicului larg. Aceștia invocă nevoia de confidențialitate pentru a nu le fi furată cumva ideea.