Enrique Iglesias trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Anna Kournikova, se bucură din plin de viața de familie și este extaziat de faptul că a devenit tătic de gemeni.

El își dorește să fie cel mai bun tată din lume pentru Nicholas Iglesias și Lucy Iglesias și vrea să le dedice cât mai mult timp, de aceea a decis să se retragă din industria muzicală.

De când au apărut pe lume cei doi copii, viața lui s-a schimbat radical și vede totul cu alți ochi. El susține că meseria de parinte îți oferă sentimente unice de o intensitate maximă, pe care nici nu credeai că le poți simți până atunci.

De când a devenit tată este mult mai responsabil, conduce mai încet și se gandește mai bine înainte de a lua o decizie. În plus, dă importanță mai mare lucrurilor care până atunci nu reușeau nici măcar să îi capteze atenția.

Iglesias și-ar dori ca gemenii lui sa aibă o cariera muzicală, dar cel mai mult își dorește să fie fericiți. El vrea să fie un tată model pentru ei și face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp posibil cu soția lui și cei doi copii.

În aceste zile, Iglesias se află într-un turneu prin Europa iar Anna a decis să-i fie alături în Marea Britanie, aceasta fiind prima dată cand cei doi stau departe de copii.