Emy Alupei este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, în rândul adolescenților. Frumoasa vedetă și-a mărit comunitatea de fani, odată cu participarea sa la emisiunea Survivor România. Sezonul trecut, ea a făcut furori în cadrul concursului, comportamentul ei fiind aspru criticat de ceilalți colegi ai săi, dar și de echipa rivală. Cu toate acestea, ea nu și-a schimbat atitudine față de nimeni, iar cei de acasă au apreciat-o enorm pentru sinceritate.

Pe cine a ales Emy Alupei!

În ultima vreme, cântăreața este tot mai activă pe YouTube, unde postează mereu videoclipuri amuzante pentru fanii ei. Nu doar pe canalul ei apar vloguri cu ea, ci și pe altele, pentru că artista acceptă invitațiile cu mare drag. Ei bine, recent ea ales să joace un joc foarte, foarte interesant și a fost nevoită să facă o serie de alegeri.

La un moment dat, Emy Alupei a primit provocarea de a alege între Bogdan Mocanu și Jador. Pe cine credeți că ales vedeta? Ei bine, pe Jador. De ce a făcut asta? După ce a făcut o alegere neașteptata, ea a fost nevoită să explice de ce s-a întâmplat așa. Se pare că pe prietenul lui Jador, ea nu îl poate vedea mai mult decât ca pe un frate, iar în cazul manelistului, lucrurile stau puțin diferit.

Este de părere că prietenii ei sunt prieteni, iar între prieteni nu va exista niciodată mai mult, justificând astfel alegerea controversată pe care a făcut-o în videoclipul respectiv.

Emy Alupei, momentul adevărului pe YouTube! Care este manelistul ei preferat și de ce: „Îl aleg pe...”

 

„Îl aleg pe Jador pentru că pe Mocanu nu pot să-l văd mai mult decât ca pe un frate, never. Prietenii mei sunt prieteni și n-o să existe niciodată mai mult. Știu că la asta vă gândiți, la friky-friky. M-am cunoscut cu Jador, ne-am văzut de vreo două ori, nu mai mult”, a explicat Emy Alupei.