Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel împreună cu soția să sunt ajutați să nu resimtă  atât de profund situația epidemiologică pe care o traversează populația. Dacă alți vârstnici mai puțin norocoși sunt nevoiți să iasă din casă pentru a se aproviziona cu cele necesare, actorul ajuns la o respectabilă vârstă este răsfățat de copiii săi care îi aduc cumpărăturile până la ușa casei.

Reclamă

”Fac parte dintr-o familie numeroasă, am doi băieți, două nurori care aleargă pentru noi plus doamna din casă care se ocupă de soția mea Facem aprovizionarea o dată pe săptămâna, iar cumpărăturile sunt lăsate la ușa.”declara actorul.

Acesta se arată recunoscător familiei și suține că i-ar fi fost foarte greu să se încadreze în intervalul orar alocat de către autorități pentru cei vârstnici în care pot să iasă din casă.

”Să stai în casă în vremurile astea chiar nu mai e o copilărie ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios pentru că viață e foarte importantă acum, atât cât o avem” a adăugat maestrul.

Chiar în contextul actual Alexandru Arșinel spune că nu există modificări mari în alimentația sau rutină să și a soției.

”Mâncăm și cumpărăm la fel că înainte.Mai o mămăliguță cu lapte, mai un grătar, un peste. Noi avem multe conserve de bulion încă de vara trecută.Sora mea de la Dolhasca ne-a trimis tot felul de dulcețuri gustoase, însă eu trebuie să am grijă cu diabetul”.

Dincolo de orice, maestrul susține că îi lipsește cel mai mult scena teatrului în această perioada. Obișnuit cu aplauzele și căldura publicului de o viață, Alexandru Arșinel declara că își dorește cu ardoare trecerea acestei perioade pentru a se întoarce acolo unde se simte cel mai bine.: în față cortinei.