O poveste emoționantă a apărut în spațiul public. Un băiețel nu a mai putut rezista dorului pentru mama sa, așa că a decis să fugă din casa bunicilor și să caute singur drumul spre spital, acolo unde mama sa luptă împotriva coronavirusului

Coronavirus a afectat o lume întreagă, în prezent fiind impusă izolarea la domiciliu în cea mai mare parte din planetă. Pandemia de coronavirus a condus unele persoane la gesturi extreme, în tîmp ce alții au dat dovadă de emoție și curaj.

O lume întreagă a emoționat și un puști din Italia. Deși are doar cinci ani, copilul a fugit din casa bunicilor, răpus de dorul pentru mama sa. Băiețelul a urmărit momentul potrivit, iar când bunicii nu au fost atenți acesta a ieșit pe ușa și a mers să facă autostopul.

Băiețelul are o directă exactă, Spitalul din Trieste, acolo unde mama sa, cadru medical, luptă de mai bine de o lună cu coronavirusul.

Împins de la spate de dorul mamei, băiețelul a ieșit în stradă și a început să facă autostopul. Spera ca cineva să oprească și să îl ducă la mama sa.

Emoționantul eveniment a avut loc în comuna Pordenone, regiunea Friuli-Veneția Giulia, acolo unde copilul a fost lăsat de mama sa la bunici pentru a nu risca să îl infecteze cu coronavirus.

Băiețelul se pare că își făcuse un plan pe care încerca să îl ducă la capăt. Dorul de mamă a fost foarte puternic încât micuțul a avut curajul de a ugi din casa bunicilor și a face singur autostopul în speranța că va ajunge la spitalul Trieste să își vadă mama.

Potrivit ilgazzettino.it, un echipaj al Gărzii de Finanțe l-a observat pe băiat pe marginea drumului și așa a aflat povestea lui. Din păcate pentru micuț, planul lui măreț a luat sfârșit, din păcate fără ași vedea mama. Băiețelul a fost adus înapoi la bunicii care erau deja alertați și îl căutau în curtea casei.

Distribuie