Emma Stone are o relație de doi ani cu scriitorul Dave McCary, iar acum cei doi tocmai și-au anunțat logodna.

Anunțul a fost făcut prin intemediul unei postări pe Instagram de pe contul lui Dave. În fotografia postată, cuplul pare extrem de fericit. Emma și Dave au pe chipuri niște zâmbete imense, iar actrița își tine inelul de logodnă în fața camerei.

Fanii au reacționat imediat și au ținut să îi bombardeze cu mesaje prin care i-au felicitat și le-au dorit un viitor minunat împreună. Printre aceștia, s-a numărat și legenda tenisului Billie Jean King, care le-a scris îndrăgostiților:

„Felicitări pentru două dintre cele mai minunate, iubitoare și creative persoane pe care le știu. Iliana și cu mine suntem foarte fericiți pentru voi!”

Emma și David au o relație minunată, iar fanii îi adoră pur și simplu. Prima lor apariție pe covorul roșu a avut loc anul acesta, la ceremonia de desemnare a premiilor Screen Actor Guild. Este minunat să vedem că actrița și-a găsit în sfârșit alesul, după relația eșuată pe care a avut-o cu Andrew Gartfield.

Cuplul s-a despărțit în anul 2015, însă acum au o relație de prietenie și se susțin reciproc din punct de vedere profesional.