După „Jocul cuvintelor”, Dan Negru va avea o nouă emisiune la Kanal D.

 Succesul pe care l-a avut celebrul prezentator cu emisiunea „Jocul cuvintelor” i-a determinat pe șefii de la Kanal D să îi ofere lui Dan Negru un nou proiect, tot de tip game show. Noua sa emisiune va fi una de cultură generală, iar formatul este preluat de la italieni și a fost testat deja în mai multe țări, unde a înregistrat audiențe extrem de bune. 

Dan Negru, emisiune nouă la Kanal D

Noua emisiune prezentată de celebrul Dan Negru se va numi „Tu urmezi” și va fi construită după formatul internațional „Next One”. Emisiunea a fost difuzată pentru prima dată în Italia („Avanti un altro!”), în anul 2013. Datorită cifrelor bune de audienţă, formatul a fost achiziţionat de televiziuni din multe ţări precum Spania, Ungaria, Polonia, Brazilia, Canada şi Albania, conform informaţiilor furnizate de Kanal D.

Sursa: Social media

Pregătirile pentru noua emisiune de la Kanal D sunt deja în toi, iar prima ediție va avea loc chiar în această toamnă.

„Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală. Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D”, a spus Dan Negru.

Cum se va desfășura, mai exact, noul concurs

„Tu urmezi” este un concurs care îmbină cultura generală cu divertismentul. Concurenții vor sta la coadă pe o scenă și vor încerca să răspundă, rând pe rând, la întrebări de cultură generală. Concursul are loc contracronometru.

Conform regulamentului, fiecare concurent este obligat să răspundă corect la minimum 4 întrebări. Dacă răspunsurile a două dintre întrebări sunt greșite, atunci se trece la următorul concurent.

„De-a lungul desfăşurării concursului apar tot felul de provocări pentru concurenţi, acestea punându-le la încercare cunoştinţele, perspicacitatea şi viteza de reacţie”, spun producătorii de la Kanal D.

Audiențe uriașe cu „Jocul cuvintelor”

Moderatorul are un succes imens cu game-show-ul „Jocul cuvintelor”. Cifrele audiențelor au depășit orice așteptare, iar acest lucru este cu atât mai îmbucurător cu cât publicul care privește din fața televizoarelor la emisiunea lui Dan Negru face parte din categoria AB, adică este un public de foarte bună calitate.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.