Emily Willis, cunoscută pentru activitatea ei în industria filmelor pentru adulți, s-a trezit din comă după două luni, însă prognosticul medical rămâne sumbru, cu vedeta în stare vegetativă, potrivit declarațiilor tatălui ei vitreg pentru TMZ.

La vârsta de 25 de ani, a suferit un stop cardiac în timpul unei șederi într-un centru de dezintoxicare, eveniment care a precipitat starea sa actuală. Willis poate acum să urmărească cu privirea, să zâmbească și să afișeze emoții, dar medicii sunt sceptici în privința şanselor ei de recuperare completă.

Emily Willis

Identificată real ca Litzy Lara Banulos, Willis se afla într-un centru de dezintoxicare din Malibu pentru tratamentul dependenței când s-a prăbușit inconștientă. Incidentul a avut loc pe 5 februarie, presupunându-se inițial o supradoză ca fiind cauza. A fost ulterior transportată la un spital din Thousand Oaks, California, unde a rămas la Terapie Intensivă și unde se află și în prezent. Rezultatele analizelor toxicologice au arătat că Willis nu consumase droguri înainte de incident, lăsând cauza stopului cardiac necunoscută.

Familia își exprimă speranța de a o transfera pe actriță la un spital din Utah pentru a reduce costurile și pentru a fi mai aproape de cei dragi. Pentru a face față cheltuielilor medicale, a fost creată o pagină GoFundMe de către fratele vedetei.

În urma numeroaselor speculații și informații eronate care au circulat despre starea lui Willis, familia a emis un comunicat în luna martie, negând zvonurile despre o supradoză și afirmând că actrița se afla în tratament pentru problemele ei de sănătate la momentul incidentului.