Emily s-a intors la Acces Direct! Femeia a fost vazuta pe platourile de filmare de la Piața Chibrit. Imbrăcata cu o rochie visinie, superba, tanara si-a parcat masina in fata studiourilor in care este filmata emisiunea si a coborat. Este prima data de cand si-a dat demisia cand tanara revede locul in care si-a petrecut ultimele luni din viata ei.

Reclamă

La 3 saptamani de la izbucnirea scandalului, Emily s-a intors la locul faptei. Reamintim ca tanara si-a dat demisia in direct, motivand ca nu mai poate accepta abuzurile la care Veronica este supusa de catre Viorel. A urmat un adevarat scandal, in urma caruia fosta asistenta a publicat dovezi uluitoare care ii sustin povestea. Echipa de la Acces Direct a preferat sa trateze totul cu ignoranta. Mai ales dupa ce tanara a dezvaluit secrete din culise.

Emily, inapoi la Acces Direct

Pentru a se linisti dupa perioada zbuciumata, Emily a plecat in vacanta. Tanara s-a incarcat cu energie in Grecia, iar la intoarcerea in tara a vizitat fostul loc de munca. Nu, blondina nu se intoarce la Acces Direct. Fosta asistenta a venit doar pentru a isi recupera lucrurile ramase la studio. Emily a fost surprinsa in timp ce ducea la masina pungi imense cu haine si pantofi pe care le avea in garderoba emisiunii.

Reclamă

În timp ce fosta asistenta se afla la platouri si isi cara lucrurile spre masina, un personaj importanta si-a facut aparitia. Nimeni altul decat Viorel Stegaru, cel care a fost motivul demisiei tinerei. Sotul Vulpitei a observat-o pe tanara Emily, insa a preferat sa o ignore. A tinut ochii numai in telefon, prefacandu-se ca frumoasa tanara nu este la cativa metri de el. Imaginile au fost surprinse de fotoreporterii cancan.ro.

După ce si-a recuperat lucrurile, Emily si-a vazut de drumul ei si a parasit definitiv platourile de filmare in care a fost martora atator lucruri negative. Tanara este hotarata sa isi vada de viata ei si deja se implica in alte proiecte, in zona de online.

foto: cancan.ro