„Eu nu mai pot cu ziua asta. Ne plouă în casă. A ars o mașină lângă noi de dimineață. Nu știu ce se mai poate întâmpla.

Emily Burghelea pare că are întreg universul împotriva ei în ultimele zile. Se pare că viitoarea mămică este urmărită de ghinion și nu știe ce se mai facă pentru  a scăpa de el. Toate planurile i-au fost date peste cap, iar ultima întâmplare i-a pus capac. Ce a pățit Emily Burghelea?

Emily Burghelea pare să treacă print-o pasă destul de proastă, în care oricât ar încerca lucrurile nu ies așa cum își dorește ea. Recent, tânăra era extrem de entuziasmată pentru că urma să afle sexul bebelușului din burtică. A pregătit atent petrecere, însă evenimentul a fost amânat de două ori, așa că s-a lăsat păgubașe momentan.

Nici bine nu a apucat să se dezmeticească și o altă problemă a lovit-o. Se pare că vedeta trebuie să se mute iar. Asta după ce numai ce reușise să aranjeze totul în noua casă. Zilele ploioase i-au venit de hac și apa s-a infiltrat în locuință. Așa că după ce o zi întreagă a mutat găleți prin casă în încercarea de a diminua stricăciunile, nu a mai avut ceva face și început să pregătească bagajele.

„Eu nu mai pot cu ziua asta. Ne plouă în casă. A ars o mașină lângă noi de dimineață. Nu știu ce se mai poate întâmpla. Ne plouă în casă și noi nu stăm la ultimul etaj, mai este cineva deasupra noastră. Și ne plouă în casă, pică apă din tavan…

Referitor la inundație, cel mai tare a fost domnul de la pază, care a zis: Vă plouă în casă? Nu-i nicio problemă. Mă duc eu la domnul de sus să îi bag șopârla pe canal.”, a spus Emily Burghelea.

Emily Burghelea, urmărită de ghinion! Tânăra mămică a avut parte de câteva zile de foc. „Nu mai pot…”
Instagram

Emily Burghelea, mămică de băiețel sau fetiță

În curând, Emily Burghelea o să devină mămică pentru a doua oară. Până acum, tânăra nu a aflat sexul bebelușului și așteaptă cu sufletul la gură vestea. Aceasta și-a dorit ca dezvăluirea să fie făcută întru cadru special, așa că s-a asigurat că informația nu va ajunge le ea până la momentul potrivit. Și-a instruit bine prietenii, iar în curând va urma marea dezvăluire.

„Fetiță sau băiețel… Aceasta este întrebareaaaaaaaa. Și ce mă bucur, că am reușit să ajungem până în punctul acesta fără să aflăm ce o să fie! Suntem niște persoane extrem de curioase din fire și ne-a fost FOARTE greu. Dar vă spun sincer că nu am fi reușit să păstrăm secretul dacă nu ne-am fi autosabotat. A fost dificil, dar am avut noroc!

Plicul de la Dna Doctor în care se află scris sexul bebelușului a stat în posesia noastră doar 10 minute!  L-am predat unor prieteni foarte buni imediat după ce Doamna Doctor ni l-a dat. După, am rugat-o frumos să nu ne ofere vreo informație suplimentară la consultațiile următoare, nici dacă o implorăm!

Am plecat de la premisa că vrem să creăm o amintire frumoasă! Îmi imaginez că va fi un moment special, în care o să o țin strâns în brațe pe Amedea… O să îl simt aproape pe Andrei… Îmi doresc trăim împreună momentul la maximă intensitate… Cu suspans, cu adrenalină, cu tot ce este mai frumos. Toate acestea în cinstea noului nostru membru al familiei, fie ea fetiță sau băiețel. Peste ani și ani, aceasta va fi amintirea bebelușului! Va putea să ne vadă pe toți acolo, fericiți, bucurându-ne că pur și simplu… este!”, spunea Emily Burghelea.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.