Emily Burghelea a luat o decizie surprinzătoare în ceea ce privește viața ei și a familiei. Se pare că fosta concurentă „Bravo, ai stil”, s-a hotărât să facă schimbări de mediu și să se mute din casa de lux în care locuia cu fetița și soțul său. Vedeta a anunțat pe contul său oficial de instagram despre schimbarea radicală. 

Fosta asistentă Tv a luat o decizie grea în ceea ce privește mutarea din casa în care a investit foarte mult suflet. Însă, vedeta este de părere că viața trebuie trăită din plin, iar schimbările dese ajută foarte mult.

Emily se mută împreună cu soțul și fiica din casa imensă în care au locuit

Emily Burghelea a postat o fotografie pe rețelele de socializare, acolo unde și-a anunțat fanii că în viața ei va urma o schimbare de proporții. Așadar, fosta asistentă Tv împreună cu fiica și soțul ei se vor muta împreună într-o altă locuință. Aceasta a lăsat și un mesaj atașat fotografiei în care le-a explicat urmăritorilor ei de ce au luat această hotărâre și ce are de gând să facă cu lucrurile vechi.

Emily Burghelea și familia, decizie radicală. De ce a plecat sexy-blondina din casa de lux în care locuia: „A fost o decizie grea”
instagram

„Pa-Paaaaa! Se spune că schimbarea este singura constantă în viață! Vă vine să credeți sau nu, plecăm de acasă! A fost o decizie grea, suntem extrem de atașați de locul în care am investit atâta suflet! 

O casă mare însă, necesită și mult timp iar noi suntem prea tineri pentru asta! Vreau să ne aventurăm, vreau să fim azi într-un loc și mâine în altul, vreau să trăim intens și să ne bucurăm de fiecare clipă! 

Ne-am dat seama că am adunat atât de multe lucruri inutile, atâtea haine, atâta energie blocată!  Simțeam efectiv ca toate acestea ne țin pe loc! Renunțăm la tot și o luam de la capăt! Un nou început! Suntem împreună și asta este tot ce contează!” , a mărturisit Emily Burghelea pe rețelele de socializare.

„Vom dona o parte din lucruri, iar pe altele le voi vinde online”

Se pare că vedeta are de gând să facă și fapte bune. Emily dorește să doneze o parte din lucrurile din fosta casă pentru oamenii care au nevoie de ele, întrucât acestea au devenit acum nefolositoare. De asemenea, focoasa blondină a decis să și vândă din ele, chiar online.

 „Vom dona o parte din lucruri, iar pe altele le voi vinde online, aici, pe insta, către oamenii care au unde să le poarte! Chestii de la “Bravo, ai stil!”, pantofi cu toc, genți, când ne liniștim puțin o să vă dau toate detaliile! 

 Nu știu dacă facem bine ce facem, nu știu dacă altcineva in locul nostru ar fi procedat la fel, știu doar ca facem ce ne dictează sufletul și da, suntem suficienți de nebuni încât să îl ascultam de fiecare dată!” , a mai scris Emily Burghelea pe contul său de Instagram.