Emily Burghelea este pusă pe fapte mărețe în această toamnă.

Vedeta a început să facă câteva schimbări importante în viața ei și, ca orice femeie, a început cu părul. Emily și-a luat inima în dinți și a apelat la o schimbare radicală, o schimbare care îi priește de minune, iar fanii au complimentat-o instant. 

Emily Bughelea este una dintre cele mai urmărite influencere din mediul online. De-a lungul timpului, aceasta a muncit pentru a deveni relevantă, iar comunitatea ei de fani este din ce în ce mai mari. Și, pentru că legătura dintre ea și urmăritorii ei este una atât de puternică, nu este de mirare că ei sunt primii care află de schimbările din viața ei.

Azi, vedeta și-a făcut timp pentru propria persoană și a decis să facă o vizită salonului de înfrumusețarea. Aceasta s-a lăsat pe mâinile specialiștilor și s-a ales cu o tunsoare nouă, dar și cu o nouă culoare de păr. Emily Burghelea a optat pentru o nuanță deschisă de blond care i se potrivește de minune.

Emily Burghelea arată mai bine ca niciodată

Încântată de rezultat, influencera nu s-a putut abține să nu posteze o imagine pe Instagram în care să le spună tuturor cât de fericită este cu noul look. Ba mai mult, a descris întreaga experiență ca fiind un vis devenit realitate.

„Freza asta nouă este un vis devenit realitate.”, a spus vedeta pe Instagram.

Emily Burghelea, schimbare radicală de look. „Un vis devenit realitate”

Anul acesta, viața lui Emily Burghelea a fost o adevărată provocare, iar asta pentru că micuța ei a început grădinița. A fost destul de greu pentru ea să se obișnuiască că cei mici cresc cu viteza luminii și că, într-o zi, va veni și timpul să meargă la școală. Însă, până atunci, Emily Burghelea preferă să se bucure de fiecare moment pe care îl petrece alături de copiii ei, mai ales că a renunța la multe proiecte profesionale pentru a fi alături de ei,