„Vremea de afară mă duce cu gândul la Crăciun. Suntem deja în noiembrie și mai e puțin, o lună până vine Moș Crăciun!”

Zilele friguroase din ultimul timp au dus-o pe Emiley Burghelea cu gândul la sărbătorile de iarnă. Vedeta deja a început să facă planurile și îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun. Nu vrea să se grăbească și să împodobească toată casa prea devreme, însă nici mult nu se mai poate abține. Până una alta a făcut deja lista de cadouri.

Emily Burghelea le-a mărturisit internauților că așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă. Tânăra este entuziasmată pentru că fetița sa a mai crescut și o să fie primul Crăciun pe care îl va conștientiza cu adevărat. Așa că este gata să îi ofere Amedeei o experiență de neuitată și să îi facă cunoștință cu Moșul.

„Vremea de afară mă duce cu gândul la Crăciun. Suntem deja în noiembrie și mai e puțin, o lună până vine Moș Crăciun! Cred că Amedea va conștientiza anul acesta sărbătorile de iarnă. Anul trecut nu a realizat exact ce se întâmplă. Era prea micuță, însă acum știe tot!  Abia aștept să împodobesc bradul alături de ea. Abia aștept să văd cum îl va primi pe Moș Crăciun.

Va fi un Crăciun frumos și unic, mai ales că acum îl avem și pe bebe din burtică. Va simți și bebe frumoasele emoții alături de noi. Crăciunul prin ochii copiilor este cel mai frumos! Țin minte că în copilărie împodobeam bradul în ajunul Crăciunului și parcă bucuria zilei de Crăciun era cu atât mai mare!  Acum obiceiurile s-au mai schimbat, dar parcă nu aș face asta prea devreme, totuși…”, a spus Emily Burghelea.

Emily Butghelea, pregătiri intense pentru sărbătorile de iarna! A făcut planul și îl așteaptă pe Moș Crăciun
Instagram

Emily Burghelea, sarcină dificilă

În curând, Emily Burghelea va deveni mămică pentru a doua oară. Aceasta nu mai are mult până la momentul cel mare și recunoaște că a doua sarcină a fost mult mai dificilă. Dacă prima dată aproape că nu a simțit că este însărcinată, acum lucrurile s-au mai schimbat. Tânăra s-a confruntat cu stări de rău, schimbări de dispoziție, emoții puternicie și multă oboseală.

„Se zice că fiecare sarcină este diferită și pot să vă confirm treaba asta. Pentru că la Amedea, spre exemplu, parcă aveam mai multă energie. Bine, poate era și consumul de energie per total mai mic decât acum.

Dar, parcă nu aveam pofte, grețuri n-am avut. N-am nici acum foarte multe grețuri, însă nu prea am poftă de mâncare. Mi-e greu să mănânc unele feluri de mâncare. Parcă nu prea mă ispitește nimic, decât ce îmi vine câteodată să mănânc. Poftă, murături, cartofi prăjiți, pepene. Vreau să mănânc doar alimentul respectiv sau doar felul respectiv de mâncare. În rest nu mai pot să mănânc nimic altceva. Iar cu energia e foarte greu dimineața, foarte, foarte greu. La Amedea mă trezeam fără niciun stres.”, declara Emily Burghelea.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.