Anul acesta a fost unul plin de schimbări pentru Emily Burghelea. Fosta asistentă de la Acces Direct l-a cunoscut acum doi ani pe iubitul ei și deși viața lor nu a fost mereu una perfectă, lucrurile au început să se așeze în ceea ce îi privește. Ea a rămas însărcinată și nu a ținut această veste departe de ochii curioșilor, ba chiar și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat în viața sa timp de nouă luni.

De curând a făcut și nunta cu alesul inimii sale și, în aceeași zi, a avut loc și botezul celei mici. Distracția a fost în toi, iar imaginile surprinse nu mai au nevoie de nicio descriere, pentru că ele vorbesc de la sine. Tânăra mămică a avut parte de o petrecere pe cinste și s-a bucurat nespus alături de toți cei prezenți la petrecere.

„Am ales să avem grijă de ea singuri”

Acum câteva luni, frumoasa blondină a adus-o pe lume pe fiica ei, iar din acel moment a simțit că viața ei s-a schimbat complet, ceea ce este și normal având în vedere că este ceva nou în viața ei și a partenerului său de viață, căruia a decis să îi poarte numele. Ei sunt mai fericiți ca oricând și au luat în serios viața de părinți, oferindu-i fiicei lor toată iubirea și atenția de care orice copil are nevoie.

Recent, Emily Burghelea a postat o imagine rară cu micuța lor, în dreptul căreia le-a povestit celor care o urmăresc despre cum este viața de mămică și despre toate lucrurile pe care bebelușul ei a învățat-o fără să își dea seama. Vedetei nu i s-a părut deloc greu să facă o mulțime de sacrificii pentru bine micuței, ba chiar crede că acestea au venit la fix, mai ales că nu se aștepta nici să se descurce atât de bine pe cât o face.

Emily Burghelea, noi mărturisiri despre viața de proaspătă mămică: "De când o am pe ea am învățat..." / FOTO Emily Burghelea, noi mărturisiri despre viața de proaspătă mămică: "De când o am pe ea am învățat..." / FOTO

 

„De cand o am pe ea am invatat sa ma machiez in 10 minute, 💄 sa ma trezesc cu usurinta in timpul noptii 🌕si sa fiu fresh fara sa dorm prea mult! 😃🙌🏻 Poate pentru multe persoane poate parea ceva dificil dar pentru mine, TOATE ASTEA SUNT SKILL-URI NOI! 🔥💖 Am ales sa avem grija de ea singuri. Doar noi doi, eu si @iubitul_lui_emily . I-am facut prima baita doar noi doi, i-am schinbat primele scutece doar noi doi, i-am taiat unghiuțele pentru prima data, doar noi doi si totul a venit natural. Parca am fi fost parinti dintotdeauna! 🌟 Imi place la nebunie sa am grija de ea. 💐 Suntem nedezlipite! Ii ofer toata atentia mea si vreau sa o cresc cu multa multa iubire! Toti copiii au nevoie de asta! ♥️ Si noi am avut, cand am fost mici. „, a scris ea în mediul online.