Emily Burghelea și Andrei sunt împreună de o bună perioadă de timp și par a fi gata să apară în lumina reflectoarelor. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri mondene de la noi din showbiz.

Ea – fostă participantă la „Bravo, ai stil!”, el – un bărbat din lumea afacerilor și a IT-ului, au întemeiat o mică familie împreună cu bebelușa lor. Însă…nu din prima încercare, ci din a doua. Acesta este și motivul pentru care Emily nu i-a dezvăluit identitatea până acum.

Cum arată Andrei fără mască?

Ei bine, nici noi nu prea știm încă. Într-adevar, Emily l-a postat fără mască, dar i-a acoperit nasul și buzele cu mâna ei. Să fie oare un mod al vedetei de a ne anunța că dată viitoare îi va dezvălui mai multe trăsături ale feței?

Nu se știe cât ne mai ține Emily pe foc cu acest mister colosal, însă fanii stau cu ochii pe ei pentru a afla.

Emily Burghelea l-a pozat pe iubitul său fără mască! Cum arată Andrei: „Încet, încet îl demascăm”
Instagram

Ce a determinat-o pe Emily să-l țină pe soțul ei departe de paparazzi?

Emily Burghelea a explicat acest motiv în exclusivitate pentru Substanțial.ro, acum ceva timp. Nu mulți sunt cei care știu că au mai încercat, în trecut, să formeze un cuplu, însă nu a fost să fie cu noroc. Spre norocul lor, s-au regăsit mai târziu, fiecare cu „socotetile încheiate”, așa că totul a decurs ca în povești.

„Nu multă lume știe asta, însă noi am avut două relații! Prima a eșuat, eram amândoi foarte ocupați, munceam foarte mult și nu era momentul potrivit. Când ne-am reîntâlnit, însă… am fost amândoi pregătiți să o luam împreună pe același drum, până la adânci bătrâneți!”, a spus Emily Burghelea, în exclusivitate.

Poate că stabilitatea în relație a determinat și ea un motiv pentru care fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” nu s-a grăbit să îl prezinte fanilor pe soțul ei. Însă… adevăratul motiv pentru care Emily i-a păstrat ascunsă identitatea este că el nu-și dorește. De aceea, apelează la „camuflarea” cu măștile colorate și a ochelarilor de soare, iar asta a prins și la public. Vom afla după ce a renunțat la mască dacă mai renunță la ceva!

„Andrei nuîși dorește să fie persoană publică. Este un tip extrem de discret care nu are nevoie de atenție. Mă susține în tot ceea ce fac și a acceptat, de dragul meu, să facă parte din viața mea publică protejandu-și însă identitatea. A împăcat și “capra” și “varza”!” a mai completat Emily, pentru substantial.ro.