Emily Burghelea a apărut mereu în fața fanilor zâmbitoare și transmitea energie pozitivă. Cum fiecare om are și momentele lui mai puțin bune, Emily a trecut și ea printr-o astfel de etapă. Vedeta a ajuns la capătul puterilor și a vrut să le arate fanilor o frântură din adevarata ei viață.

Emily Burghelea vrea să meargă la psiholog

Emily Burghelea a devenit mămică de curând. Tânăra este topită dupa fetița ei, dar recunoaște că viașa de mămică a cam dat-o peste cap. Emily se dedică mereu creșterii celei mici și cu greu mai face față să onoreze proiectele pe care le are. Frustrarea, oboseală și timpul limitat și-au pus amprenta asupra lui Emily. Aceasta a răbufnit pe Instagram și a postat o imagine în care ochii ei erau plini de lacrimi. Vedeta a spus că perioada post-natală nu este deloc simplă pentru ea și că se gândește serios să meargă la psiholog.

”Aseară am trecut prin niște clipe în care efectiv simțeam că nu mai pot și știu că nici măcar nu trebuia să postez poza aia, doar că am simțit nevoie de afecțiune, de ajutor. Voiam ca toate prietenele mele să mă sune în același timp și ca toată lumea să înțeleagă că nu mai pot. Vreau să vă zic că am plâns până nu am putut.” a spus Emily Burghelea.

Vreau să vă zic că nu este prima dată când pățesc treaba asta și sunt niște fluctuații uriașe de temperament. Câteodată sunt extrem de fericită, de activă, simt că pot să le fac pe toate, iar la 20 de minute distanță pot să fiu extrem de posomorâtă și cumva chestiile astea au fost ușor de manevrat până ieri. Din păcate, depresia post-partum, pe care am înțeles că o experimentez și eu chiar acum, afectează foarte multe femei. Multe dintre noi nici măcar nu ne dăm seama”, a declarat Emily Burghelea pe rețelele de socializare.”