Emily Burghelea este o mamă împlinită. Vedeta va aduce în curând pe lume cel de-al doilea copil al familiei și este cu pregătirile pe ultima sută de metri. Blondina are planuri mărețe în ceea ce privește reamenajarea camerelor, așa că soțul ei nu prea are timp de relaxare. Iată ce modificări vrea să facă fosta prezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea”. 

Vedeta TV este însărcinată pentru a doua oară, astfel că viața ei va fi plină de noi schimbări. În timp ce îl așteaptă pe cel de-al doilea bebeluș, tânăra a decis să se mute, alături de fiica și soțul ei, într-o nouă casă. Tocmai de aceea, blondina încearcă să pună totul la punct în cele mai mici detalii.

Camerele copiilor, pe lista unui nou proiect

Emily și Andrei sunt fericiții părinți a unei fetițe minunate pe nume Amedea. În curând, vedeta va mai aduce pe lume un copil al cărui sex nu se cunoaște deocamdată. Fosta prezentatoare susține că simte că o să aibă un băiețel, deși partenerul său de viață este de părere că vor avea tot o fetiță. Spre deosebire de sarcina trecută, tânăra are mai multe pofte pe care soțul ei are grijă să le îndeplinească.

Recent, blondina a postat pe contul său de Instagram o imagine în care a specificat că vrea să transforme total camerele copiilor. Are planuri mărețe pentru ca cei mici să se simtă ca în basme. Pe de altă parte, se pare că Andrei nu mai are liniște. Partenerul ei trebuie să se conformeze și să acționeze în consecință pentru a-i putea îndeplini visele iubitei sale.

Emily Burghelea îi face „zile fripte” soțului. Ce i-a cerut viitoarea mămică, imediat după mutarea în casă nouă Instagram

Frumoasa blondină a explicat că îi est destul de greu în acest moment să o învețe pe Amedea să doarmă singură. Emily Burghelea și-a dorit o locuință încăpătoare pentru ca fiecare copil să aibă propria cameră. Ba chiar, viitorul bebeluș o să doarmă singur de la început.