Emily Burghelea este fosta asistentă a emisiunii Acces Direct difuzată pe Antena 1. Aceasta a făcut câteva dezvăluiri uimitoare în urmă cu câteva săptămâni. Producătorii emisiunii au decis că este mult mai bine să înceteze orice colaborare cu aceasta. Totuși, Emily deja luase decizia de a demisiona.

Dezvăluirile făcute de Emily îi priveau în special pe cei doi invitați ai emisiunii, Veronica și Viorel Stegaru. Cu toții suntem la curent cu problemele de cuplu pe care cei doi le întâmpină și nu mai este un secret faptul că s-a presupus că emisiunea se folosește de ei pentru a crește audiența.

Emily Burghelea așteaptă momentul în care va fi dată în judecată

Oricum ar sta lucrurile, acuzațiile aduse au fost destul de grave. Emily i-a acuzat atât pe producători, cât și pe toți ceilalți implicați că acoperă violența domestică din familia Stegaru. În urma unui test poligraf, s-a dovedit că Viorel nu și-a agresat soția. Ba din contră, aceasta inventa povești pentru a stârni empatia celor din jur.

După ce mi-am dat demisia, legal adviserul mi-a trimis mai multe mail-uri (notificări) prin care îmi spunea că fiecare postare pe care o să o fac o să coste 5.000 euro (story+postări în feed+vloguri +orice declarație). I-am rugat să calculeze cât am de plată și i-am rugat să îmi dea contul în care să le trimit banii.”, a declarat Emily public.

Se pare că fosta asistentă se așteaptă ca în curând să înceapă un proces între ea și cei de la Acces Direct. Emily spune că e pregătită și că are dovezi să demonteze absolut orice acuzație. Ea mai adaugă că are și martori care să o susțină.