Emily Burghelea a adus pe lume un băiețel complet sănătos.

Emily Burghelea este cea mai fericită femeie din lume. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a adus pe lume un băiețel, iar emoțiile au fost la cote maxime. Deși nu este pentru prima dată când face asta, vedeta a mărturisit că nimic nu se compară cu sentimentul de a fi mamă.

Emily Burghelea și-a lăsat cariera pe locul doi și a decis să se dedice vieții de familie. În urmă cu mai bine de doi ani, a adus-o pe lume pe Amedeea, fiica sa. Acum, aceasta a decis ca Amedeea să aibă un partener de joacă, așa că a rămas însărcinată pentru a doua oară. Două aproape nouă luni intense de sarcină, băiețelul ei s-a născut ieri.

Atât Emily, cât și soțul ei, Andrei au fost extrem de entuziasmați atunci când au aflat că vor deveni părinți, din nou. Andrei a însoțit-o pe soția sa la spitalul privat din Capitală, acolo unde l-a adus pe lume pe micuț. Acesta a primit deja nota 10 la sarcină, cântărește 3,7 kilograme și este perfect sănătos.

Emily Burghelea a născut. Primele declarații ale proaspetei mămici
social media

Emily Burghelea a născut pe cale naturală

Tot nota 10 merită și părinții lui, Emily și Andrei. Andrei a intrat în sala de nașteri alături de partenera lui și a ținut-o de mână pe tot procesul nașterii. Imediat după ce a născut, Emily le-a transmis fanilor că se simte foarte bine și că, în curând, le va povesti mai multe.

„Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți!

Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu…

L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi… Ce trăim acum este magic!”, a scris Emily Burghelea.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.