Emiliana continua seria dezvaluirilor. După ce a prezentat pe vlog mesajele cu membrii echipei Acces Direct, acestia nu au mai avut nicio replica. Pe langa dovezi, Emily are si publicul de partea ei. Internautii ii acuza pe cei de la Acces Direct si pe Mirela Vaida ca vor sa musamalizeze faptele lui Viorel. De teama mesajelor negative, Mirela Vaida si-a inchis sectiunea de comentarii de pe Instagram. Cu toate acestea, contul Acces Direct de pe Facebook si Instagram este bombardat de mesaje negative. Oamenii ameninta cu plangeri la CNA și cer dreptate pentru Emily.

Ce dovezi noi are Emiliana?

Blondina este pe val in acest moment. Este privita de publicul emisiunii drept o justitiara. Din acest motiv, tanara primeste numeroase mesaje. Unele sunt de incurajare, iar altele sunt cu dovezi impotriva emisiunii. Oamenii isi amintesc episoade trecute și cauta momentele in care se recunostea ca Viorel o bate pe Vulpita. Pentru a le dovedi sefilor de la Acces Direct ca nu este singura, Emiliana a publicat aceste mesaje pe contul ei de Instagram.

Mirela Vaida este pusa la zid de fanii emisiunii. Cei care ii trimit mesaje lui Emily o acuza pe prezentatoare de ipocrizie. Mai mult, acestia sunt de parere ca Vaida este interesata doar de bani. Internautii sunt sustin ca prezentatoarea stie foarte bine ce se intampla in spatele camerelor de filmat! Pentru public, dezvaluirile facute de Emiliana inseamna extrem de mult, dovada fiind si mesajele pe care tanara pe primeste incontinuu.

“Și dacă era povestea adevărată cu petrecerea, era în timpul liber. Nu este motiv plauzibil motivul pe care l-ați găsit așa de rapid, că nu aveați altceva. Sper ca CNA să închidă odată această emisiune de [email protected]*@^, că oricum, subiecte nu mai are; decât VULPIȚA și Viorel, iar noi abia așteptăm să vedem ce scorniți. Vrem emisiunea de [email protected]*@^ închisă. Când a început nenea să spună că Viorel o mai dădea din când în când cu capul de masă pe Veronica nu știai ce să mai vorbești peste el ca să tacă. Ați căzut în penibil”

“Rușine, Vaida de emisiunea pe care o prezinți. De cele vorbite de Emily în emisiune ai dat dovadă că ești un om de nimic, nu așa trebuie să vorbești despre o fată de nota 10. Rușine, Vaida!”

Mesajele primite de Emiliana

“O familie care nu știe măcar să vorbească corect românește a reușit să distrugă cariera unei fete cu școală și bine educată. Frumos din partea voastră, «Acces Infect». Distrugeți alte vieți pentru a-i promova pe acești doi inculți”,

“Rușine să vă fie! Credeți că am mâncat ce ați spus voi astăzi (n.r.: ieri)? Cât ați lucrat pentru scenariul ăsta? Credeți că nu am văzut în emisiune ochiul drept al Veronicăi? De ce nu ați lăsat-o și pe ea să vorbească? Vă băgați peste vorbele ei? Credeți că nu am văzut cum se uita, săraca, speriată? Dar chiar așa de proști ne credeți? Nu v-ați săturat de banii pe care îi faceți pe spatele lor și vă bateți joc de ei în ultimul hal? Nu aveți pic de bun simți și rușine, frică de Dumnezeu? Oare cât de tari vă credeți și pe noi ne luați de proști? Rușine!!!!” sunt mesajele pe care le-a postat Emily Burghelea pe Instagram.