Emilian are mare noroc că prinde, destul de des, contracte de imagine.

Emilian este una dintre cele mai bune voci masculine de la noi din țară. Atunci când a ales să participe la „X Factor”, a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua pentru cariera lui. Chiar dacă nu a plecat acasă cu marele premiu, poate spune că a fost omul potrivit, la locul potrivit.

Emilian a descoperit succesul după ce a muncit foarte mult pentru el. Artistul a visat încă de mic să se afirme în industria muzicală și poate spune că a reușit. Anii întregi de muncă și dedicare au dat roade, iar acum, are mii de fani care îi apreciază muzica și îi știu toate piesele.

Emilian a intrat în echipa de la HaHaHa Production atunci când se aștepta cel mai puțin. Smiley a crezut în talentul lui și se pare că nu s-a înșelat deloc. Iubitul Ginei Pistol are simțul format pentru a detecta oamenii muncitori și pasionați pentru ceea ce fac, iar Emilian s-a înscris în această categorie.

Emilian: „Dacă n-ai concerte, cam scârțâie podeaua”

Artistul are deja la activ câteva zeci de hituri cu milioane de vizualizări. Emilian are priză la public și în formulă solo, dar și atunci când colaborează cu alți artiști consacrați. Așa cum era de așteptat, acesta a cântat alături de toate numele semnate la HaHaHa Production. Se pare că nici asta nu i-a rotunjit veniturile. Sau, cel puțin, nu așa cum se aștepta.

Emilian a avut curajul să spună lucrurilor pe nume și a recunoscut că nu s-a îmbogățit din muzică. Ba mai mult, se pare că nici măcar nu câștigă cât să ducă traiul de viață pe care și l-ar dori. Tocmai de aceea, artistul a început să se implice în cât mai multe proiecte în afara muzicii, proiecte care să-l ajute să ajungă acolo unde își dorește.

„În momentul de față, din muzică, nu pot să zic că câștig atât de mult bani. E foarte greu. Nu ai din ce. În afară de concerte… Contractele de imagine generează, cât de cât, un venit.”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.