Emilia Ghinescu se antrenează intens.

Emilia Ghinescu s-a apucat intens de sală. Frumoasa interpretă de muzică populară vrea să arate din ce în ce mai bine și face eforturi extrem de mari pentru asta. De ceva timp aceasta frecventează sala de sport, iar rezultatele sunt vizibile. De curând, aceasta a postat un video pe social media și a lăsat la vedere corpul bine lucrat.

La vârsta de 43 de ani, Emilia Ghinescu arată într-un fel de zile mari. Artista este foarte ambițioasă  și foarte bine determinată și vrea să facă tot ce îi stă în puteri pentru a arăta din ce în ce mai bine. Zis și făcut. Pentru ca acest lucru să devină realitate, aceasta s-a apucat de fitness, iar rezultatele sunt vizibile.

CITEȘTE ȘI: Emilia Ghinescu, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. De ce a izbucnit în lacrimi, la tv. FOTO

Cum arată interpreta de muzică populară la 43 de ani

De curând, Emilia Ghinescu a postat pe contul său de Facebook un video, alături de care a scris și un mesaj. Cum uneori, lumea tinde să fie invidioasă și rea, de-a lungul timpului au existat și comentarii răutăcioase, persoane care au comparat-o cu un bărbat la fizic și multe altele. Însă, artista a vrut să lămurească acest aspect și a precizat că nu o deranjează gura lumii.

Sursa: Facebook
Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.