Atunci când abia ai ieșit de pe băncile facultății de teatru și ai primit primul tău rol important, îți dorești din tot sufletul ca totul să iasă cât mai bine și să reușești să interpretezi personajul perfect.

Acesta a fost și cazul actriței Emilia Clarke, care în primul sezon din serialul „Game of Thrones” a avut parte de destul de mai multe scene nud, interpretând-o pe Daenerys Targaryne. Ea a declarat într-un interviu recent că nu s-a simțit niciodată confortabil să își expună corpul în acest fel, însă regizorii au încurajat-o și au constrâns-o să facă asta pentru fani.

Abia după ce a filmat scenele cu Jason Momoa(Khal Drogo), un actor cu mult mai multă experiență decât ea, a înțeles că de fapt nimeni nu o poate forța nimeni să facă nimic, iar controlul asupra felului în care apare în fața camerelor de filmat stă doar la ea.

Emillia a povestit:

„Am luat rolul și apoi mi-au trimis scenariul […], dar abia ieșisem de pe băncile facultății de teatru, așa ca am tratat totul ca pe un job – dacă este în scenariu, atunci este o scenă necesară.”

Actrița a mai relatat și despre modul în care s-a simțit pe platourile de filmare și cât de incomod a făcut-o să se simtă faptul că era dezbrăcată. Cu toate astea, a fost încurajată să continue pentru a nu-i dezamăgi pe fanii serialului.