„Eu am un crush pentru Alex Delea 100%. El este pe val acum.”

Emil Rengle încă se recuperează după experiența dură de la „Survivior România”. Recent, acesta și-a amintit de toate momentele trăite în Republica Dominicană, dar și de foștii colegi. Coregraful a mărturisit că încă ține legătura cu unii dintre ei, însă de un Războinică își amintește în mod special. Pentru cine a făcut o „pasiune” Emil Rengle?

În cadrul unui interviu recent, Emil Rengle a rememorat experiențele de la „Survivor România”. Printre amintiri, acesta a vorbit și despre relațiile înfiripate între concurenți și a mărturisit că a pus ochii pe cineva. Se pare că însăși câștigătorul „Survivor” i-a atras atenția lui Emil Rengle, chiar din timpul competiție.

Emile Rengle a declarat că îl simpatizează destul de mult pe Alex Delea. Cei doi au ținut legătura și după finalul competiției.

„În primele zile ne mai uităm unii la alții. Dar după ce trece o săptămâna în care nu mănânci corpul întră într-o fază de supraviețuire. Exact așa cum a spus și Elena, într-un interviu, nici măcar nu ți se mai scula jucăria. În primele zile îți făceai alianțele. Erau alte strategii în capul tău.

Eu am un crush pentru Alex Delea 100%. El este pe val acum, merge peste tot unde este invitat. Uite, spre deosebire de Zmărăndescu, cu Alex nu vorbesc zilnic. Deși poate ar trebui să o fac.”, a declarat Emile Rengle, potrivit click.ro.

Emil Rengle nu l-a uita pe unul dintre colegii de la „Survivor România”! La cine se gândește intens coregraful. „Am un crush”
Social media

Emil Rengle, planuri mari de viitor

Deși în prezent nu are o relație serioasă, Emil Rengle are planuri mari de viitor. Acesta își dorește să își întemeieze o familie și în câțiva ani să devină tătic. Coregraful și-a propus ca până la 35 de ani să atingă acest obiectiv.

„Nu una singur. Sunt tânăr și mă bucur de oameni faini în viața mea. Nu sunt angrenat într-o relație exclusivă și nici nu simt să mă așez încă la casa mea. Viața-i faină când știi să te înconjori cu oameni faini, și exact asta și fac. Mă bucur de tot ce are viața mai bun de oferit.

Mi-aș dori ca până la 35 de ani să am cel puțin un copil. Îmi doresc să fiu tată! Iubesc copiii, lucrez cu ei și până în prezent ei sunt cei mai mari învățători ai mei.”, declara Emil Rengle, în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.