Emil Gabor s-a stins din viata. Tatal Monicai Gabor a murit in urma cu doua zile, dar abia astazi, cand a avut loc inmormantarea, s-a aflat. Potrivit spynews.ro, nici Ramona, nici Monica nu au fost prezente sa isi conduca tatal pe ultimul drum. Desi a crescut 3 fiice, doar una a ramas langa el si s-a ocupat de inmormantare: Alina.  Fiica cea mare a lui Emil Gabor este o prezenta discreta, care nu si-a dorit niciodata sa apara la televizor.

Potrivit informatiilor aparute in presa, barbatul ar fi murit din cauza unui infarct. In momentul decesului se mai afla cineva in casa, Emil Gabor avand o persoana cu care locuia. Tatal Monicai a fost inmormantat astazi in prezenta catorva persoane. Acesta isi va dormi somnul de veci intr-un cimitir din Bacau, langa fosta sa sotie. Aceasta a murit in urma cu 7 ani intr-un mod care a socat opinia publica. In timp ce se afla intr-o vizita la Pestera Polovragi, un bolovan s-a desprins din munte si a lovit-o pe femeie direct in cap.

Emil Gabor a fost condus pre ultimul drum de sora lui și de fiica cea mare, Alina. In timp ce surorile ei traiesc o viata de vis in afara Romaniei, femeia nu vrea sa paraseasca Bacaul. Mai mult, Alina este o persoana foarte discreta, nu isi doreste sa apara la televizor și nici macar nu are conturi pe retelele de socializare. Ea a fost cea care a ramas alaturi de tatal ei in ultimii ani din viata si a incercat sa il ajute cat mai mult.

Emil Gabor a murit cu o mare durere in suflet

Bărbatul s-a stins din viata ducand o mare povara pe suflet. Avea o stare de sanatate precara si abia se externase din spital la ultima aparitie publica. Acesta a oferit un interviu in care a vorbit despre fetele sale. Emil Gabor spunea ca se simte singur si ca singura care il viziteaza este Alina. Cat despre Monica si Ramona, barbatul le ducea lipsa extrem de mult. Chiar daca fetele ii trimiteau bani, dorul de ele il macina pe dinauntru.

„Am fost internat la Boli Interne și mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (de Sărbători – n.r.).

A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi și a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săucești, a fost și sora mea pe la mine”, a povestit Emil Gabor pentru Ciao.ro.