Aventura transformărilor de la „Te cunosc de undeva!” a continuat aseară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună.

Cea de-a patra gală a celui de-al 17-lea sezon al celui mai îndrăgit show, marca Antena 1 „Te cunosc de undeva!” a fost câștigată de către simpaticii Emi şi Cuza, cu o super transformare în Sting şi Stevie Wonder.

Show total, aseară la „Te cunosc de undeva!”

Concurenții „Te cunosc de undeva!” au făcut mare show în cea de-a patra gală a transformărilor show-ului de la Antena 1. Emisiunea a debutat cu Jazzy Jo și Zarug, care i-au interpretat pe Delia și Grasu XXL, provocarea fiind cu atât mai mare pentru Zarug, pentru care melodia a fost în primă audiţie.

Sursa: Social Media

Inegalabila artistă Dani Klein, cunoscută drept Vaya con Dios, a fost pusă în scenă de către Carmen Chindriș și Romică Țociu, urmată de un duet între regele latino Ricky Martin și regina Pop din Australia, Kylie Minogue, o transformare cu adevărat nebună, marca surorile Odagiu.

Emi și Cuza, câștigătorii serii

Emi și Cuza au avut parte de un moment extrem de greu, plin de eleganță și impact, care a adus lacrimi în ochii tuturor, cum numai Sting și Stevie Wonder pot să aducă.

„Emi s-a autodepășit. Ați redat sensibilitatea și gingășia piesei!” a spus Ozana la finalul momentului.

Alexia si Dima au fost fericiţii câştigători ai provocării Black Eyed Peas de a învăța 6 pagini de versuri și au reușit să pună în scenă un moment plin de energie și dans.

Cea de-a șasea transformare a serii a prezentat un moment pe sufletul românilor, Maria Buză și Paula Chirilă intrând cu emoții în pielea lui Ionel Tudorache, care le-a și transmis un mesaj special celor două.

Cea mai frumoasă poveste de iubire a luat viață pe scenă cu ajutorul Ilonei Brezoianu și a lui Florin Ristei, care au avut parte de o dublă provocare, trebuind să îi interpreteze atât pe Frumoasa și Bestia, cât și pe Ariana Grande și John Legend.

Sursa: Social Media

Ionuț și Anisia au cântat o celebră melodie , dar pe care nimeni nu știe cine o cântă, Jaga Jaga. Câștigătorii ediției cu numărul patru au fost aleşi de Ilona și Ristei, care au dat dovada de fair play.

Deşi se aflau în fruntea clasamentului, la distanță de un singur punct de băieții de la „Noaptea Târziu” , le-au dat lor cele 5 puncte, desemnându-i câştigătorii galei.