Emi, jumătatea lui Cuza de la Noaptea Târziu a demonstrat că este un romantic incurabil. Concurentul din „Asia Express” are o relație pe care nu a expus-o public până acum. Penultima ediție înainte de marea finală a fost una extrem de emoționantă, iar prietenul lui Cuza a profitat de acest cadru. După ce a citit scrisoarea primită de la iubita lui, Emi a îngenuncheat și a cerut-o de soție pe aleasa inimii lui.

Emi se pricepe să păstreze un secret. Concurentul din „Asia Express” a plănuit din timp cererea în căsătorie și a urmat exemplul lui Speak. Gorjeanul se aștepta ca pe parcursul competiției să aibă parte de momente speciale și de scrisori primite de acasă. Fără să stea prea mult pe gânduri, prietenul lui Emi a decis că acesta este ocazia perfectă pentru a o cere de soție pe iubita lui. Cei doi au relație de câteva luni bune și, așa cum a declarat și el, este o relație care îl echilibrează foarte mult.

Emi și-a cerut iubita de soție în „Asia Express”. Cum a fost gândit întregul moment?
Antena1

Emi a cerut-o de soție pe iubita lui, dar fără inel

Bineînțeles că la marele moment a luat parte și Cuza care, vizibil emoționat, l-a felicitat pe prietenul lui cel mai bun. Pentru prima dată, Emi a acceptat ca pe tv să fie expuse câteva imagini cu el și cu frumoasa lui iubită. Emanuel a gândit mult mai profund momentul decât a părut. Acesta nu a mers cu inelul în „Asia Express”, ci a avut la el o cutie goală. Cel mai probabil, la această ediție s-a uitat împreună cu iubita lui și abia acum i-a dat inelul fizic.

„Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea. M-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc! Nu avem poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată. Nici nu vreau să o mai fac! Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?”, a spus Emi.

„Iuțu, fii atentă! Uită-te acum în dreapta ta, că el nu are inelul aici. Îți dai seama că n-am avut cum să-l avem. Zi DA!”, l-a completat Cuza.