Emi și Mădălina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au planuri mari de viitor. Cântărețul i-a făcut o urare specială de ziua iubitei, iar internauții au reacționat imediat. 

Emi de la „Noaptea Târziu” și Mădălina au o relație frumoasă și vor să treacă la următorul nivel, să se căsătorească. Cântărețul a cerut-o în căsătorie când filma pentru „Asia Express”, iar aceasta a spus „DA” fără să stea pe gânduri.

CITEȘTE ȘI: Emi de la Noaptea Târziu este gata de nuntă! Cum va arăta marele eveniment și când va avea loc

Astăzi, iubita artistului își serbează ziua și este în culmea fericirii. Emi i-a postat o urare specială în care a scris că este jumătatea sa mai tânără. Nu s-a lungit prea mult, deoarece cuvintele ar fi de prisos, amândoi știind cât de puternică este iubirea lor.

Social media

„La mulți ani, jumătatea mea mai tinerică!!! ❤️❤️
Nu vreau să scriu prea multe pentru ca aș reuși să postez poimâine, și oricum le știi!! 
Te iubesc! ❤️❤️❤️”, a fost mesajul lui Emi pentru iubita sa.

Internauții și prietenii cuplului au trimis o mulțime de mesaje

După ce a postat imaginile, internauții, cât și prietenii celor doi au postat urări pentru Mădălina. De la versuri compuse pe loc, până la urări de bine, toate au fost prezente în comentariile fotografiilor.

„De ce e totul…ca pe roze? / Nu c-o spun eu ci-o știi prea bine / E că-n toate aceste poze
Nu-i singură, ci lângă tine. / Deși este întâia oară, / Atât mai las eu scris aici: / La mulți ani, dragă domnișoară /Și să vă meargă totul…brici :-)”, „La mulți ani, frumusețeeee!!!❤️❤️❤️”, „La mulți ani frumoși si plini de amintiri minunate!?? you guys rock.”, „La mulți ani finuții! ❤️❤️❤️ Vă iubim! Și vă dorim tot binele din lume!”, „La mulți ani, viitoare soție frumoasă.”, „La mulți ani fericiți și sănătoși!!”, au fost câteva comentarii lăsate de apropiații celor doi.