Make-up artistul vedetelor i-a uimit pe internauți cu modul în care s-a afișat în mediul online

Ema Uta are 30 de ani și trăiește o poveste de dragoste cu afaceristul Alex Bodi. Spre deosebire de milionar, Ema Uta nu a mai fost căsătorită până în prezent. De asemenea, blondina nu are copii. Cu toate acestea, pare că se descurcă de minune în rolul de mămică.

Ema Uta, prietena cea mai bună a copiilor iubitului ei

Ema Uta și partenerul ei, Alex Bodi sunt împreună de aproape doi ani. Celebrul cuplu a trecut prin momente de cumpănă de câteva ori însă, dragostea a învins. Astfel, de fiecare dată când au ajuns în pragul despărțirii, cei doi și-au mai dat o șansă relației. Ema Uta și Alex Bodi preferă își țină relația departe de lumina reflectoarelor.

Dacă în relațiile amoroase din trecut, milionarul era mai mereu la televizor, odată cu această legătură, Alex Bodi a ales alt drum. Astfel, cei doi sunt generoși cu aparițiile în mediu online mai mult. De altfel, acolo au o comunitate uriașă de fani care le transmi complimentele lor după fiecare postare împreună.

Social media

Ema Uta a reușit să îi uimească pe fani cu una dintre postările recente. Vedeta s-a afișat alături de fiica cea mare a lui Alex Bodi, Chaquelline. Cele două par să aibă o relație de prietenie specială. De aici, fanii iubitei lui Alex Bodi au tras imediat concluzia că aceasta ar fi pregătită oricând să facă față rolului de mămică.

Totuși celebrul cuplu nu a lăsat până acum de înțeles că ar urma o nuntă în următoarea perioadă.

Cum se înțelege blondina cu socrii ei

Ema Uta este foarte plăcută de familia iubitului ei. Părinții lui Alex Bodi au fost recent în România pentru a-și cunoaște nora. De altfel, celebrul cuplu a fost în vacanță în Spania, acolo unde familia milionarului locuiește.

Viitoarea soacră a Emei Uta este extrem de încântata de ea. Printre comentariile transmise în mediul online de mama lui Alex Bodi se află unul care spune totul despre legătura lor.

Vă iubește mama pe amândoi.”, a scris Sanda Bodi la una dintre postările fiului ei.

În această perioadă, Alex Bodi și Ema Uta sunt în Dubai, alături de fiicele afaceristului.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.