Ema Uta și Alex Bodi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de un an. Cei doi îndrăgostiți întrunesc una dintre cele mai urmărite perechi din mediul online. Deși își țin relația destul de departe de ochii curioșilor, totuși, din când în când, Alex și Ema mai publică imagini în mediul online. De cele mai multe ori, acestea fac deliciul fanilor cuplului.

Milionarul gătește pentru partenera lui

Cu siguranță nu multe persoane și l-ar fi închipuit pe Alex Bodi la cratiță. De la volanul celor mai de lux mașini, afaceristul coboară, de dragul partenerei lui și la „munca de jos”. Astfel, acesta face orice să își răsfețe partenera de viață. Milionarul nu spune nu nici în a-și exersa abilitățile de bucătar, pregătind masa pentru cea care i-a pus inima pe jar.

Citește și

Ema Uta în culmea fericirii în brațele lui Alex Bodi. Modul inedit în care s-au lăsat surprinși

Aseară, afaceristul a făcut tot posibilul să îi pregătească iubitei lui o cină perfectă. Alex Bodi a trecut la treabă și s-a apucat de pregătit o porție generoasă de paste.

Sursa foto: Instagram

Mândră de imaginea din bucătăria ei, Ema Uta a publicat pe contul ei de Instagram, imaginile neașteptate. La bustul gol, cu tatuajele la vedere, Alex Bodi, amesteca în preparat ca un adevărat bucătar șef!

Au trecut peste momentele de cumpănă

Ca în orice relație amoroasă, Alex Bodi și Ema Uta au întâmpinat la rândul lor momente mai puțin plăcute. Cei doi au fost inclusiv despărțiți pentru câteva zile. Milionarul nu a rezistat însă prea mult timp departe de partenera lui. Alex Bodi s-a urcat în primul avion cu direcția Mykonos unde era iubita lui în momentul conflictului. Milionarul a făcut tot ce i-a stat în putință ca blondina sa treacă peste momente critice ale relației.

Au de gând să ajungă la Altar?

Multe cupluri fac pasul spre căsătorie deși au puțin timp petrecut împreună. Alex și Ema par destul de precauți din acest punct de vedere. Cei doi îndrăgostiți au luat totul treptat, fără grabă. Amorezii nu s-au mutat încă împreună deși relația lor are mai bine de un an. De altfel, Ema i-a cunoscut familia iubitului ei abia recent.