Ema Uta este unul dintre cei mai renumiți și apreciați make-up artiști din România.Blondina are 30 de ani și o relație cu afaceristul Alex Bodi. Când toată lumea se întreba când vor ajunge cei doi la căsătorie, vedeta a aruncat bomba!

Ema Uta, mare iubitoare de copii

Alex Bodi și Ema Uta trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de un an și jumătate. Celebrul cuplu este destul de discret în ceea ce privește expunerea relației, dar și a aparițiilor publice.

Mulți fani ai cuplului s-au întrebat când au de gând cei doi să își ducă relația la următorul nivel. Nici Alex și nici iubita lui nu au vorbit până acum deschis despre o posibilă căsătorie sau un copil.

Sursa foto: Social media

Totuși, Ema a reușit acum să stârnească bănuielile internauților cu un gest neașteptat. Make-up artistul a publicat pe contul personal de Instagram o imagine cu un băiețel adorabil.

Urmăritorii ei au tras imediat concluzia legată de o posibilă dorință ascunsă de a vedetei de a deveni mamă. De altfel, cu acest gest, iubita lui Alex Bodi a demonstrat că este o mare iubitoare de copii.

Ema Uta a dezvăluit că băiețelul din fotografie este de fapt nepoțelul ei.

Cât de bine merge relația celor doi amorezi?

Ema Uta și Alex Bodi postează deseori imagini împreună în mediul online. Cei doi sunt mari împătimiți ai vacanțelor, astfel că nu ratează nici un moment pentru a mai bifa o călătorie. De altfel, deși povestea lor de dragoste pare admirabilă totuși cei doi nu s-au mutat încă împreună. Fiecare are casa lui luxoasă de care se bucură din plin. Uneori însă, cei doi petrec noaptea unul în casa celuilalt.

Ema Uta și-a surprins de multe ori iubitul gătindu-i în bucătăria ei. Toată lumea se întreabă însă care va fi următorul pas în relația celor doi.