Blondina a dezvăluit de ce își tine familia ascunsă

Ema Uta este unul dintre cei mai celebri make-up artiști din România. Blondina are o relație cu afaceristul Alex Bodi de mai bine de un an. Fanii acesteia s-au întrebat mereu cum arată familia ei, dar abia acum au aflat răspunsul.

De ce nu se afișează Ema Uta alături de părinții ei

Ema Uta are 30 de ani și locuiește în Capitală. Puțini știu însă ca partenera lui Alex Bodi este originară din Râmnicu Vâlcea. Ema a lăsat în urmă cu câțiva ani în spate viața din provincie pentru a face carieră în Capitală.

Acest lucru i-a reușit se pare din plin. Blondina a ajuns să aibă un succes răsunător în domeniul make-upului. Ema este unul dintre cei mai căutați traineri din domeniu de la noi din țară.

În timp ce alți tineri au parte de ajutorul părinților în a se realiza, iubita lui Alex Bodi a făcut totul singură. Ema Uta și-a achiziționat un penthouse luxos și duce o viață lipsită de griji, totul, prin propriile puteri.

Sursa: Instagram

Deși este o prezență activă în online, când vine vorba de aspecte personale ale vieții, Ema Uta este foarte rezervată. Vedeta nu a apărut până acum public niciodată alături de părinții ei. Fanii au luat-o la întrebări legate de acest aspect. Ema le-a răspuns celor care au avut această curiozitate. Astfel, make-up artistul a dezvăluit de ce preferă să îi țină pe cei dragi departe de ochii curioșilor.

Am o relație foarte frumoasă cu ai mei, doar că familia este ceva intim, de suflet și nu prea îmi place să fac postări cu ei.”, a explicat blondina.

I-a cunoscut recent pe părinții iubitului ei

Ema Uta și Alex Bodi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi nu locuiesc împreuna deși au peste un an și jumătate de relație. Ema și iubitul ei au luat se pare totul treptat,astfel, abia recent, blondina a fost prezentată familiei afaceristului.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.