Elwira și Mihai Petre sunt pregătiți să intre în anul 2022 așa cum se cuvine. Cei doi au făcut inventarul anului ce a trecut și sunt gata pentru ce va urma. Aceștia și-au pregătit rezoluțiile pentru 2022 și sunt siguri că lucrurile vor merge mai bine.

Pe final de an, Elwira și Mihai Petre au făcut o retrospectivă a anului ce a trecut și au stabilit planurile pentru 2022. Cei doi speră că noul an va aduce numai lucruri bune, așa că și-au făcut rezoluțiile și le-au împărtășit cu fanii din mediul online.

În ceea ce o privește pe Elwira, aceasta și-a propus ca în 2022 să își acorde mai multă atenție. Soția lui Mihai Petre este hotărâtă să fie mai atentă la dietă, să aibă o viață echilibrată și sănătoasă. De asemenea, intenționează să găsească un nou hobby și să citească mai mult.

„Sunteți pregătiți pentru 2022? Eu am multe gânduri legate de anul asta. Mi-ar plăcea să învăț rețete noi și să citesc mai mult. Se redecorez casa și să pun mai multe plante. Să am mai multă grijă de pielea mea și să pun mai multe fructe și legume în coșul de cumparaturi Poate un hobby nou? Dar cel mai important timp în familie”, a scris Elwira Petre, pe Instagram.

Elwira și Mihai Petre, rezoluții pentru 2022! Ce planuri au cei doi pentru noul an. „Sunteți pregătiți?”
Instagram

Mihai Petre, rezoluții pentru 2022

Asupra rezoluțiilor pentru anul următor s-a aplecat și Mihai Petre. La fel ca soția sa, dansatorul și-a împărtășit planurile cu internauții și i-a provocat și pe ei să își creioneze dorințele pentru anul viitor. În 2022, Mihai Petre își dorește să se dezvolte atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

„Rezoluții pentru noul an? Cărți? Timp cu cei dragi? Sport? Mindfulness? Planuri de business? Productivitate? Mai puțin telefon? Ce aveți pe lista?  Începeți acum? Astăzi? Luni? Pe 1?”, a scris Mihai Petre, pe Instagram.