Elwira Petre, soția lui Mihai Petre, a învățat cum să se comporte cu copiii ei.

Elwira Petre nu vorbește prea des despre cele două fetițe ale sale Catinca și Ariana. Soția lui Mihai Petre consideră că a făcut anumite greșeli în ceea ce privește creșterea copiilor ei.

Soția lui Mihai Petre a discutat deschis despre rolul de mamă și regulile pe care și le-a impus. În cele din urmă, câștigătoarea „Asia Express” nu le-a respectat până la venirea pe lume a primului ei copil. Elwira este conștientă cu faptul că nu este un părinte perfect.

social media

Elwira Petre, adevărul despre relația sa cu cele două fiice ale ei

Elwira Petre și-a impus să fie o soție de nota 10 pentru copiii săi. Mai mult, vedeta de la Antena 1 a citit multe numeroase cărți înainte de venirea pe lume a primului copil. Totuși, soția lui Mihai Petre a realizat că nu găsește „formula magică”.

„Când am fost însărcinată pentru prima oară mi-am propus să evit pe cât posibil «greșelile de parenting». Nu am omis să instruiesc pe toți în jurul meu ce au voie și ce nu. Eu am fost prima care a încălcat toate regulile stabilite de mine. 

Am citit multe cărți din dorința de a face totul cât mai bine pentru copilul meu. (…) Până când mi-am dat seama că nu mă regăsesc în nicio formulă magică. Simțeam că este ceva fals la mijloc și că nu sunt eu, simțeam că pe termen lung nu pot vorbi așa cu copilul meu și că mă comport nefiresc.

Unele sfaturi aveau efect, uneori. Alteori nu. Cert e că de cele mai multe ori simțeam că nu sunt eu”, a scris soția lui Mihai Petre pe contul ei personal de Instagram.

Totuși, Elwira a realizat în cele din urmă cum trebuie să se comporte cu copiii ei. Așadar, câștigătoarea de la „Asia Express” a învățat să nu-și mai ascundă emoțiile și astfel, ea poate să apară supărată în fața fiicelor sale.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.