Elwira Petre a transmis un mesaj emoționant pentru femeile din familia sa. Ea a distribuit imagini cu mama sa, dar și amintirile pe care nu le va putea uita niciodată.

Soția lui Mihai Petre, Elwira Petre a postat mai multe imagini de colecție, alături de cea care i-a dat viață. Câștigătoarea de la „Asia Express” nu a trecut cu vederea ziua în care cei din Polonia își sărbătoresc mamele.

colaj substantial

Elwira Petre, cu gândul la femeile din familia sa

Elwira Petre cunoaște și este conștientă de presiunile la care o mamă este supusă, imediat după ce a născut. Soția lui Mihai Petre a observat că mereu, femeile, vor să arate ca scoase din cutie chiar imediat după ce dau naștere unui bebeluș.

De asemenea, Elwira are și un sfat prețios pentru proaspetele mămici. Aceasta le sugerează să-și focuseze toată atenția pe bebeluș și să își revină treptat la ritmul de dinainte de sarcină.

„Azi sărbătorim ziua mamelor în Polonia. Și scrolland pe telefon, am observat că în ultima vreme există o mare presiune pe umerii mamelor tinere, care abia au născut. Văd asta mai ales în social media.

Un nou trend, după 1 lună de la naștere e că trebuie să ai abdomen plat, copilul se plimbă pe tocuri, cu căruciorul, în parc. Iar copilul nu plânge, nu are colici și doarme chiar toată noaptea. (…)

A durat 9 luni să aduci pe lume acest copil. Ia-ți tot timpul de care ai TU nevoie să îți revii. Treptat și în ritmul tău. Copilul tău are nevoie de o mamă sănătoasă fizic, dar și mental”, a scris soția lui Mihai Petre pe Instagram.

De asemenea, câștigătoarea de la „Asia Express” a scos la suprafață amintirile pe care le are cu mama sa. Elwira nu poate uita clipele de dragoste și bunătate de care a avut parte din partea celei care a adus-o pe lume.