Reclamă
Reclamă

Dincolo de faptul că este unul dintre cei mai bogați bărbați de pe planetă, se pare că Elon Musk se pricepe de minune la ținut secrete. La doar câteva zile de când a apărut în spațiul online poza cu gemenii pe care îi are cu CEO-ul Neuralink, fanii lui Musk au mai primit o veste. Și anume, aceea că și familia sa cu Grimes s-a extins cu cel de-al treilea copil.

Elon Musk este unul dintre cele mai controversate personaje din lume, iar asta pentru că tot ceea ce face pe plan profesional i-a adus faima și celebritatea. Musk nu a stat departe nici de scandaluri, iar de când a preluat conducerea Twitter, se pare că este mai dornic ca niciodată de astfel de controverse. Dar, nu doar planul profesional îi lasă pe fani cu gura căscată.

Zilele trecute, un jurnalist care se ocupă de biografia lui Elon Musk a publicat o imagine de miliarde. Dezvoltatorul Tesla poate fi văzut alături de CEO-ul Neuralink, alături de care are gemeni. Aceștia au venit pe lume în anul 2021, în mare secret și nimeni nu a știut de asta, până acum. Însă, nu sunt singurii copii care au venit incognito pe lume.

Elon Musk și Grimes au devenit părinți pentru a treia oară, în secret. Nu o să îți vină să crezi ce nume au ales pentru copilul lor
Social media

Musk i-a interzis lui Grimes să-și vadă copilul

Presa de peste Ocean vuiește faptul că Elon Musk și partenera lui, Grimes, au devenit părinți, din nou. Ar fi, de fapt, cel de-al treilea copil al cuplului pe care Grimes l-ar fi adus pe lume în mare secret. Despre micuț nu se știe mare lucru, doar că ar fi băiat, iar numele lui este unul cu totul și cu totul surprinzător.

Reclamă

Este foarte posibil ca pentru unii asta să pară o glumă, dar pe moștenitorul lui Elon Musk îl cheamă Techno Mechanicus. Ce-i drept, nu este deloc surprinzător, având în vedere că este vorba despre Musk care mai are o fetiță al cărui nume este la fel de ciudat și anume, Exa Dark Sideræl Musk.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro