Află cine a fost pentru câteva minute cel mai bogat om din lume.

Elon Musk a fost detronat. Francezul Bernard Arnault, directorul general al grupului de lux LVMH, și familia sa au ocupat miercuri pentru scurt timp primul loc în clasamentul Forbes al celor mai bogați oameni din lume. Acesta are o avere de 185 de miliarde de dolari. Prin urmare, a reușit să-l detroneze pentru o vreme pe americanul Elon Musk, șeful Tesla, SpaceX și Twitter.

Omul de afaceri francez, în vârstă de 73 de ani, și familia sa se aflau în fruntea clasamentului în timp real, care este disponibil online. Averea lui Elon Musk a scăzut din cauza căderii puternice a prețului acțiunilor Tesla la bursa de la New York, miercuri.

Elon Musk a fost detronat

Sursa: Social media

Dar, în jurul orei 17.30, Elon Musk (cu o avere de 184,9 miliarde de dolari) era din nou în fața lui Bernard Arnault (184,7 miliarde de dolari). Omul de afaceri indian Gautam Adani (134,8 miliarde de euro), se afla pe locul al treilea. Jeff Bezos (111,3 miliarde de euro), fondatorul Amazon, era pe locul al patrulea.

Bernard Arnault a ocupat  poziția de lider în mai 2021

Averea miliardarului francez a beneficiat în ultima vreme de creșterea puternică a rezultatelor LVMH. Este liderul mondial în domeniul produselor de lux. Profit net ajunsese la 12 miliarde de euro în anul 2021.

Elon Musk, a cărui avere depinde de evoluția cotației acțiunilor Tesla, s-a aflat recent în centrul a numeroase controverse de când a cumpărat rețeaua de socializare Twitter. De când a preluat „puterea”, Musk a concediat o serie de angajați ai companiei Twitter.

Celălalt clasament de referință, cel al agenției financiare Bloomberg, îl plasează pe Elon Musk pe primul loc. Potrivit acestui clasament zilnic, încheiat marți, la sfârșitul clasamentului Wall Street, averea omului de afaceri american a ajuns la 178,9 miliarde de dolari. Astfel, averea lui Musk a devansat-o pe cea a lui Bernard Arnault. Averea acestuia din urmă este estimată la 165,1 miliarde.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.