Elon Musk neagă presupusul său ménage à trois cu Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Deep și Cara Delavigne.

Reclamă

Elon Musk respinge acuzațiile privind presupusa sa aventură

Potrivit informațiilor apărute recent Musk și Delevingne au fost implicați într-o relație secretă în trei în 2016. Conform unui raport al Daily Mail, Johnny Depp „nu a exclus” posibilitatea de a o cita pe Cara Delevingne. El vrea să afle dacă are informații care ar putea fi folosite împotriva fostei sale soții. Aceste informații l-ar putea ajuta în proces.

Reclamă

Documentele judecătorești susțin că Heard a început o aventură cu Musk înainte de a se despărți oficial cu Johnny Depp.

Într-o nouă mărturie, Josh Drew – fostul soț al celei mai bune prietene a lui Heard, Raquel „Rocky” Pennington – a declarat că în 2016, în timp ce era încă căsătorită cu Depp, Heard s-a implicat într-un ménage à trois cu Delevingne și Musk la penthouse-ul lui Depp. Într-o declarație exclusivă pentru Page Six, CEO-ul Tesla a respins această afirmație, explicând:

„Cara și cu mine suntem prieteni, dar nu am fost niciodată intimi. Ea ar confirma acest lucru.”

„De asemenea, doresc să confirm din nou că Amber și cu mine am început să ieșim doar la o lună după depunerea divorțului. Nu cred că am fost niciodată în apropierea lui Amber în timpul căsătoriei lor” a adăugat Musk.

Johnny are două procese deschise contra fostei soții

Depp are în prezent două procese care implică fosta sa soție. Unul la Londra și celălalt în Fairfax, Virginia. În U.K., Depp a înaintat o acțiune de calomnie împotriva companiei-mamă a The Sun, News Group Newspapers.  După publicarea unui articol din 2018 în care se susținea că Depp a abuzat-o Heard în timp ce erau căsătoriți. Cazul din SUA este împotriva lui Heard, ca răspuns la un articol pe care actrița l-a scris pentru „The Washington Post”. Acolo ea detaliază experiența ei sexuală, și spune că a fost una violentă. Deși în articol nu se menționează niciodată numele lui Depp.

Musk a sugerat că ambele procese ar trebui să fie lăsate în urmă în întregime.

„În ceea ce privește acest proces”, a continuat fondatorul Space X, „aș recomanda tuturor celor implicați să îngroape căciula și să meargă mai departe. Viața este prea scurtă pentru o astfel de negativitate extinsă. Nimeni nu va spune, după ce s-a terminat, că și-ar fi dorit ca bătălia în instanță să dureze mai mult! „