Tot mai multe schimbări la Twitter.

Mesajul vine la câteva zile după ce Musk a preluat compania și a concediat 50% din cei peste 7.500 de angajați ai Twitter, inclusiv pe directorul executiv de atunci. Ulterior, el a concediat peste 4.000 de angajați, inclusiv membri ai echipelor de moderare și chiar unii ingineri care l-au criticat public pe Musk.

Elon Musk le-a cerut angajaților să fie pregătiți să muncească mai mult și mai multe ore la Twitter 2.0 sau să părăsească compania, într-un nou mesaj adresat angajaților.

Angajații Twitter au avut termen până joi să răspundă la e-mailul în care li se cere să fie pregătiți pentru „ore de lucru lungi și la intensitate mare” sau să accepte o indemnizație de concediere de trei luni și să părăsească compania.

Elon Musk vrea ca angajații săi să lucreze mai mult

Sursa: Social media

„Oricare ar fi decizia pe care o veți lua, vă mulțumim pentru eforturile pe care le depuneți pentru succesul Twitter”, se arată în mesaj.

Mesajul le cerea angajaților să „dea click pe un link” dacă vor să facă „parte dintr-un nou Twitter”. Aceștia pot face acest lucru până joi, la ora 17.00, ora New York-ului. Oricine nu a dat click pe link până la termenul limită va primi trei luni de indemnizație de concediere, a adăugat mesajul.

Mesajul lui Musk mai spunea „Mergând mai departe, pentru a construi un Twitter revoluționar 2. 0 și să reușim într-o lume din ce în ce mai competitivă, va trebui să fim extrem de duri. Acest lucru va însemna ore lungi la intensitate mare. Doar performanța excepțională va constitui o notă de trecere. ”

Musk a mai spus că Twitter va fi „mult mai orientată spre inginerie” și „cei care scriu coduri vor constitui majoritatea echipei noastre”.

Musk a făcut o serie de schimbări după ce a cumpărat o participație majoritară în companie pentru 44 de miliarde de dolari.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.