Omul de afaceri, Elon Musk, a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza vaccinului anti-COVID. Iată prin ce a trecut unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii. 

Elon Musk, fondatorul Space X și Tesla, a trecut prin momente cumplite după ce a primit cea de-a doua injecție de rapel anti-covid. Omul de afaceri spune că în prezent se simte bine, dar după vaccin a simțit că moare. 

„Am avut efecte secundare majore de la al doilea vaccin de rapel. M-am simțit ca și cum aș fi murit timp de câteva zile. Să sperăm că nu sunt daune permanente, dar nu am cum să știu”, a scris Musk într-un tweet. 

Directorul Twitter a mai declarat că un verisor de-al său, care era foarte sănătos, a suferit o miocardită. Această inflamație a inimii este listată ca un posibil efect secundar al unor vaccinuri produse împotriva virusului Sars-CoV-2.  

Elon Musk, la un pas de moarte din cauza vaccinului Covid-19

Miliardarul precizează că nu el și-a dorit neapărat să se vaccineze ci a fost, oarecum, obligat. Pentru a putea vizita o locație Tesla din Berlin, Germania, se solicita rapelul. Pe de altă parte, după ce s-a vaccinat cu vaccinul produs de Johnson&Johnson, el spune că nu a avut niciun efect negativ. Doar l-a durut foarte puțin brațul. 

Colaj Substantial

Elon Musk a vorbit despre efectele secundare ale vaccinurilor, după ce CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, a fost nevoit să răspundă la o serie de întrebări dificile despre eficacitatea vaccinului companiei, în timpul Forumului Economic Mondial. Cu toate acestea, el a refuzat să răspundă la orice fel de întrebări de astfel de gen. 

Câte persoane ar fi avut efecte secundare grave după vaccinul Covid-19

În același timp, Institutul Rasmussen Reports a transmis că aproximativ 12 milioane de persoane din SUA au raportat VAERS că au avut efecte secundare majore” după ce au primit vaccinul. Cu toate acestea, conform unui studiu american, sistemul VAERS nu reflectă realitatea. 

„Întrebare: 68% din 260M de adulți (177M) indică faptul că au primit COVID-19 VAX și 7% dintre aceștia au raportat efecte secundare majore. Aceasta se traduce (177 x 0,07) în aproximativ 12 milioane de persoane. CDC spune că efectele secundare majore sunt „rare”, se arată în studiu. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.