Lumea vorbește despre noul șef al platformei de microblogging la orice pas. Conducerea de la Twitter s-a schimbat, legile și etica muncii s-au schimbat și ele. Șeful Tesla a ajuns din nou în atenția presei, dar de data aceasta din motive bune. Acesta a pierdut până acum 13,6 kilograme.

Elon Musk, care stă acum pe scaunul de șef la sediul Twitter, a dezvăluit recent că a slăbit până acum 13,6 kg, iar formula din spatele acestui rezultat de succes implică trei elemente:

Elon Musk, care stă acum pe scaunul de șef la sediul Twitter, a dezvăluit recent că a slăbit până acum 13,6 kg, iar formula din spatele acestui rezultat de succes implică trei elemente:

Ozempic – un medicament pentru diabet
Postul intermitent
Absența alimentelor delicioase

Sursa: Social media

Iar când a fost întrebat de un utilizator despre cum a realizat această performanță, el a răspuns împărtășind trucul.

„Postul + Ozempic + nici o mâncare gustoasă în apropierea mea”, a scris Musk pe Twitter.

În urmă cu câteva luni, Musk a dezvăluit că a slăbit 9 kg cu ajutorul postului intermitent, care i-a fost recomandat de un prieten. De asemenea, el a declarat că se simte mai sănătos după ce a urmat regimul alimentar care presupune să mănânce și să postească în anumite ferestre din timpul zilei.
Fostul CEO al Twitter, Jack Dorsey, a dezvăluit și el că Musk mânca la cină pui sau friptură, pește și multe legume cu frunze verzi.

Ce este postul intermitent?

Postul intermitent este unul dintre cele mai populare regimuri alimentare din prezent, care are de oferit mai multe beneficii pentru sănătate. Printre acestea se numără:
Pierderea în greutate
Gestionarea glicemiei la diabetici
Risc mai scăzut de boli cronice și acute
Inimă mai sănătoasă
Risc mai scăzut de obezitate
Îmbunătățirea digestiei
Reduce nivelul de grăsime corporală
Tratează rezistența la insulină
Risc mai mic de inflamație
Reducerea riscului de hipertensiune arterială
Este recomandat să urmați postul intermitent în mod constant, deoarece dacă nu faceți acest lucru poate duce la schimbări metabolice care pot duce la adăugarea de centimetri în plus la talie pe termen lung și chiar la diabet.