Ellie White și Doru Tincă formează un cuplu minunat de aproximativ 14 ani de zile. Cu toate că sunt împreună de peste un deceniu, cei doi încă nu sunt căsătoriți, însă iată că a venit vremea în care cei doi își doresc din tot sufltul să facă acest pas.

Cei doi parteneri de viață au oferit detalii despre cât de spectaculoasă a fost cerera în căsătorie și, ma mult decât atât, vedeta a vorbit despre venirea pe lume a unui al treilea copil. Se va mări oare familia celor doi în viitorul apropiat? Răspunsul îl aflăm chiar de la ea.

Ellie White a avut parte de o cerere în căsătorie ca în filme! Momentul magic a avut loc pe un vas de croazieră în Anglia, mărturisind că totul a decurs perfect. În cadrul unui interviu, artista a vorbit deschis despre ceea ce își dorește de la viață în plan personal.

Ellie White este la a treia sarcină? Dezvăluirile sincere ale vedetei: ”O să fie mai complicat cu trei copii”

Ellie White vrea să mai dea naștere unui copil?

Ellie White își dorește să iasă din tipar la propria nuntă, așa că nu va purta rochie albă de mireasă. Artista va opta pentru o rochie care va ave mai multe culori, pentru că își dorește să marcheze această zi printr-o abordare cu totul diferită față de cum are loc firescul.

Elli White și Doru Tinca au împreună doi copii minunați, un băiat și o fată. Când a veni vorba de cel de-al treilea copil, Ellie White a mărturisit că sunt în negocieri de mai mult timp și că, momentan, nu știu ce decizie să ia cu privire la un al teilea copil.

De asemenea, încă nu știu dacă vor să lase să mai treacă timpul pentru ca cei doi copii pe care îi au să mai crească, pentru a ”digera” această schimbare atât de importantă mult mai ușor și, de asemenea, să înțeleagă mult mai bine lucrurile.

„Al treilea copil este în discuție demult doar că nu suntem hotărâți dacă să facem acum și să ne mai luăm belea pe cap sau mai stăm până mai cresc copiii și să ne luăm atunci belea pe cap. Dacă începem să ieșim din casă și să mai călătorim o să fie mai complicat cu trei copii”, a transmis cântăreața Ellie White, invitată la o emisiune de televiziune.