Ellie White și-a scris prima carte de spiritualitate și mărturisește că viața ei este mai bună ca niciodată în acest moment. Este un om care a primit tot ceea ce este mai frumos de la viață și consideră că viața a fost foarte darnică cu ea. Tocmai din acest motiv s-a găsit în poziția în care s-a simțit împuternicită să redacteze propria sa carte de spiritualitate de care este foarte mândră. Despre acest subiect a vorbit în cadrul unei emisiuni cu doar o seară în urmă.

Ellie White este o cântăreață de succes și este foarte iubită și apreciată de fanii ei. Cu toate acestea, se pare că artista și-a descoperit o altă pasiune la fel de mare, și anume scrisul.

Ellie White a scris prima sa carte de spiritualitate

Pasiunea sa și a soțului său pentru pietrele prețioase au făcut-o pe artistă să caute răspunsuri la mai multe întrebări legate de spiritualitate și despre cum ezoterismul ne ajută să devenim oameni din ce în ce mai buni. Cartea sa se numește ”Deschide ochii„ și promite stârnirea unui interes și a unei curiozități fantastice despre tot ceea ce înseamnă spiritualitate.

Ellie White susține faptul că mesajul pe care l-a scris în carte reprezintă doar un prim pas pentru oamenii care sunt interesați despre ezoterism și că această carte le va deschide foarte multe drumuri cu totul noi.

În plin proces de pregătiri pentru nuntă, Ellie White se simte mai împlinită ca niciodată și, mai mult decât atât, cartea sa scoate în evidență cât de puternic poate fi, de fapt, omul.

Ellie White a scris prima sa carte de spiritualitate. Artista s-a reprofilat pe timp de pandemie: „E o metodă prin care te descoperi”

”E pe zona (nr. cartea) spirituală, ezoterică și metode prin care să te descoperi pe tine. Este un fel de introducere a ceea ce este deja pe piață. Este menită să îi facă pe oameni curioși, să își dea seama că lucrurile nu sunt așa gri cum le vedem noi zi de zi și noi ca și oameni suntem foarte interesanți și puternici. E greu să vezi asta, trebuie să fii foarte sincer cu tine, să ajungi la cele mai urâte emoții pe care le-ai ascuns. Zona spirituală este ușor de accesat, trebuie să îți deschizi al treilea ochi. Este o zonă foarte frumoasă, mi-ar plăcea să fiu deschizătoare de ochi, de drumuri. Este o zonă în care te regăsești foarte mult. Eu sunt abia la început, dar am citit mult în ultimul an și mi-au deschis ochii și mai mult. Zona spirituală m-a făcut să vreau să învăț fizică cuantică, totul are legătură cu zona ezoterică, spirituală”, a spus Ellie White aducând vorba și de o altă afacere ce implică uleiuri esențiale, pe care are de gând să o pună în curând în practică.