Jador a fost invitat, în urmă cu doar câteva zile, în cadrul unei emisiuni în care a vorbit și despre fostele sale partenere de viață. La un moment dat, i-a venit și rândul Ellei despre care deși nu are o părere proastă, crede că nu este ieșită în lume, din cauza unor glume nepotrivite pe care le-a făcut în prezența prietenilor săi.

Ella Tina l-a desființat pe Jador

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a putut suporta că manelistul a vorbit în felul acesta despre ea, așa că a luat atitudine. Ea este de părere că a făcut afirmațiile respective, pentru că nu a mai fost băgat în seamă și pentru că s-a supărat că i-a dat block.

În plus, Ella i-a transmis acestuia să o lase în pace, să își vadă de viața ei și dacă nu ar fi fost iubitul ei și familia la care ține enorm, nici măcar nu s-ar fi chinuit să îi transmită acest mesaj. Ea își dorește doar ca Jador să nu îi mai pronunțe numele, în interviurile sale. Rămâne de văzut dacă Jador va răspunde acestor afirmații sau dacă va lăsa lucrurile fix așa cum au picat.

 

”Nu mă surprinde nimic, probabil așa este un bărbat în momentul în care nu i se mai acordă atenție, devine puțin deranjat și irascibil, dacă nu eram așa ieșită în lume, bănuiesc că nu mai insista să mă sune, în condițiile în care știa că sunt cu iubitul meu. Ba mai mult cu cameră, probabil a fost deranjat că l-am blocat. Aș vrea să îi transmit în mod direct și sper să înțeleagă odată pentru totdeauna că eu nu mai am sentimente pentru el și ar trebui să nu mai afirme niște lucruri. L-aș ruga din toată inima și insistent să mă lase deoparte, să-mi trăiesc viața așa cum simt eu, în afara camerelor în ultima perioadă că asta îmi place mie. Din respect pentru iubitul meu, cât și pentru familia mea am intrat să mai comentez acest material. El nu este atât de important în momentul de față pentru mine, încât să vorbesc eu despre el”, a declarat Ella Tina.