Ella și Alex Bodi au avut o legătură. Jador a fost cel care i-a dat de gol

Ella și Alex Bodi au avut se pare o legătură în trecut. Despre asta a vorbit chiar Jador zilele trecute. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit definitiv, iar el are deja o altă iubită. Când îi era lumea mai dragă, Jador a aruncat bomba despre el și despre fosta lui iubită. Eeei bine, se pare că între ei a existat o legătură despre care mu multă lume știa.

Surse din apropierea celor doi au susținut, la un moment dat, că el ar fi cel care a contactat-o pe Ella. Acest lucru se pare că s-ar fi întâmplat imediat după divorțul de Bianca Drăgușanu. De aici a început întreaga nebunie, iar Jador s-a supărat foarte tare. Cu toate acestea, Ella de la Puterea Dragostei a negat zvonurile apărute în presă despre legătura dintre ei.

Din câte a spus Jador, Ella și Alex Bodi au avut o legătură în trecut. Se pare că Jador a fost deranjat de mai multe lucruri, despre care nu a avut puterea să vorbească până acum. Artistul a spus că îl deranja extrem de tare faptul că ea vorbea cu alți bărbați. Tot el a spus că fosta lui iubită a avut o legătură și cu Dorian Popa.

Ella a negat zvonurile

”Între mine, nu a existat niciodată mai mult decât o amiciție, o prietenie. Da, am vorbit, dar am vorbit rar, noi avem prieteni în comun, înainte de a fi el cu Bianca, atunci l-am cunoscut. Așa că, nu e nimic, nu am avut nimic cu el, Doamne…

Probabil au vorbit niște persoane care ne cunosc, care au văzut niște conversații de ale noastre, dar nu este nimic adevărat din ceea ce se zvonește. Nu m-a sunat acum Alex, am înțeles că este cu Bianca, sper că nu se mai certe și sper să fie fericit. Eu mă bucur pentru oamenii care se iubesc, indiferent că este Bodi sau altcineva. Vreau să se iubească și să văd iubirea în cazul lor.”, a spus Ella acum ceva timp.

Ce a spus Jador despre Ella și Alex Bodi?

 „Dacă simțeam ceva mai mult, probabil eram împreună acum. N-a fost să fie. Dacă te credeam atât sinceră cu mine, jur că erai cu mine. Nu te-am simțit nici măcar atât. N-o mai vreau, păi ce eram eu pentru ea. Stăteam împreună și îmi zicea de Alex Bodi. Ce să vă mai spun…Se sunau și ea era cu mine! M-am simțit îngrozitor.”, a declarat Jador.

Ducesa a ajuns cerșetoare pe străzile din București! N-o să crezi cine e!

Kim Kardashian

Kim Kardashian îi dorește o ziua de naștere fericită „regelui” ei!