Ella se mărită? Bruneta a postat primele imagini cu inelul de logodnă:

Ella de la Puterea Dragostei si-a pus fanii pe ganduri. Bruneta a postat pe instagram o imagine in care apare pe mana ei un superb inel cu diamante. Dar sa o luam cu inceputul! Concurentii de la Puterea Dragostei s-au intors in tara, in urma cu numai o zi. Acestia au venit cu un autocar special din Turcia si vor filma in Bucuresti gala finala de pe 26 iulie.

Pentru ca ieri a fost ziua de nastere a Bernei, multi dintre ei au iesit in oras sa o sarbatoreasca pe blondina. Invitati au fost Ella, Andreea Pirui, Marius, Ramona, Nikolas Sax si Philip. Grupul recent format a avut parte de o seara de zile mari, in care s-a conturat, cel mai probabil si strategia pentru finala. Odata rivali, Pirui si Marius au petrecut alaturi de Berna, Philip si Ella, semn ca voturile lor se vor indrepta spre singurul cuplu ramas in emisiune.

In timp ce Ella se distra alaturi de noii sai prieteni, Livian se afla la Cluj, iar Bianca a iesit in oras cu buna ei prietena Marinela. Atentia telespectatorilor emisiunii s-a indreptat insa spre Ella. Aceasta a publicat numeroase instastories de la petrecerea din Centrul Vechi. In una dintre imagini s-a vazut ceva cel putin ciudat pe degetul tinerei: un inel de logodna! Sa aiba Ella deja un logodnic acasa, chiar daca in emisiune pare sa sufere dupa Jador?

Sezonul 3 incepe cu alta prezentatoare

Andreea Mantea si-a luat adio de la rolul de moderatoare a emisiunii Puterea Dragostei. Bruneta s-a saturat sa stea departe de familie, in conditiile in care sefii de la Kanal D ii promisesera inca din sezonul 1 ca emisiunea se va filma in Romania. Acum ca a vazut ca acestia nu s-au tinut de cuvant, bruneta a spus pas unui nou sezon. Spre dezamagirea fanilor, cea care o va inlocui va fi Cristina Mihaela Dorobantu, fosta concurenta la Bravo ai Stil! Cu prezentatoare noua si niciun concurent vechi in urmatorul sezon, se anunta clipe grele pentru audientele emisiunii…

ludovic orban

Ludovic Orban le-a pus gând rău cluburilor! Ce măsuri se vor lua:

Lora

Lora, făcută praf: „Te-au ajuns blestemele…” Replica lui Ghenu: